Download Shadow Fight 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Shadow Fight 2
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Shadow Fight 2 este un joc de luptă în stil arcade care vă permite să luptați adversarii unul câte unul. Jocul se simte ca o versiune șchiopă a Street Fighter, cu bunătatea de cumpărare în aplicație pe care o așteptăm de la jocurile mobile gratuite de astăzi.

Incetineste-ti ruloul

Combaterea face sau rupe un joc de luptă, iar Shadow Fight 2 are un sistem de luptă decent . Primul lucru pe care îl veți observa este că lupta este extrem de lentă în comparație cu jocurile de luptă precum Tekken și Mortal Kombat.

Combaterea lentă nu este un lucru rău, dar trebuie să ajustezi modul în care joci. Trebuie să vă uitați cu atenție inamicii și să vă planificați atacurile. Tăierea butoanelor nu funcționează bine în Shadow Fight 2.

Uită și de povestea din joc. Dezvoltatorii încearcă să contureze unele aspecte ale unei povești, dar nu contează. Ai descărcat jocul pentru a lupta.

Fiecare luptă vă răsplătește cu monede pentru a învinge un inamic și veți primi monede suplimentare pentru tragerea combosului lung și lupta cu stil. Puteți utiliza aceste monede pentru a cumpăra armuri, arme și alte articole din joc. Există o monedă premium care va trebui să deblocați anumite elemente.

Aștepta. Luptă. Așteptați ceva mai mult.

Shadow Fight 2 are controale simple - doar direcții plus două butoane - lovitură și lovitură. Combinați cele două butoane cu diverse direcții de pe stick pentru a crea noi mișcări.

Cea mai mare problemă cu Shadow Fight 2 este că are un contor de energie care se epuizează de fiecare dată când lupți. Puteți aștepta fie contorul să se reumple, fie să plătiți bani reali pentru a-l reumple.

Acest lucru înseamnă că Shadow Fight 2 este cel mai bine lăsat pentru câteva runde rapide în naveta ta . Nu este ceva ce vei sta jos și te vei juca toată noaptea. În timp ce multe jocuri fac acest lucru, nu îl împiedică să se simtă ca o grabă rapidă de numerar atunci când există deja atât de multe achiziții în aplicație în joc.

Un spălător de timp decent

Shadow Fight 2 merită o lovitură dacă doriți ca un simplu joc de luptă să piardă câteva minute din când în când. Totuși, jocul nu este suficient de convingător pentru a mă reveni pentru mai mult .

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: