Download Serato DJ Intro - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Serato DJ Intro
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Software-ul DJ premiat pentru calculatoare personale

Serato DJ Intro este un pachet software utilizat de numeroși jockey-uri și muzicieni profesioniști. Este echipat cu numeroase caracteristici puternice și o interfață grafică de utilizator extrem de intuitivă (GUI) permite panoului de control să pară similar cu echipamentele de editare DJ fizice. O versiune de încercare gratuită este disponibilă înainte ca utilizatorul să fie obligat să cumpere produsul.

Componente de bază și caracteristici

Serato DJ Intro este plin de instrumente utile pentru animatorul modern. Unele dintre acestea includ în timp real BPM și detalii ale traseului, forme de undă colorate, punți virtuale, o serie masivă de efecte speciale, capacități de înregistrare personalizate și capacitatea de a accesa până la 32 de probe diferite. Orice eșantion poate fi încărcat pe un număr de patru bănci separate și acestea pot fi sincronizate cu orice piesă care se joacă în prezent. Dispozitivele MIDI sunt de asemenea acceptate de acest pachet software. Cadrele standard pentru club sunt complet compatibile cu Serato DJ Intro.

Alte utilizări și funcții

Deși acest pachet este puternic și în sine, există pachete de expansiune suplimentare care pot fi achiziționate pentru a îmbunătăți experiența generală. Listele de redare pre-programate, citirile grafice precise și mai multe funcții de buclă sunt o mână de alte operațiuni care pot fi accesate cu ușurință din tabloul de bord central. Există numeroase opțiuni de asistență pentru clienți pentru membrii plătiți.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: