Download Seesmic Look - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Seesmic Look
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Twitter pentru nou-veniți

Seesmic este un popular client de desktop Twitter, iar Seesmic Look își propune să se bazeze pe asta și să introducă noii veniți în bucuriile Twitter.

Construit special pentru Windows 7, deși rulează pe XP și Vista, Seesmic Look este o aplicație foarte atractivă. Este într-adevăr flashy, cu o mulțime de animații și tranziții de interfață lin. Este grozav, dar dacă ai un computer mai vechi, va arăta pur și simplu și va folosi prea multă memorie.

Seesmic Look este menit să fie o vitrină pentru cât de util poate fi Twitter. Se deschide afișând tendințele actuale pe Twitter, care vă oferă o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă. Acest lucru poate fi util pentru unii oameni, dar nu este probabil să câștigi peste sceptici, deoarece tendințele populare pe Twitter pot fi adesea un pic stupide!

Cu toate acestea, nu este totul rău. Conectați-vă cu contul dvs. de Twitter și veți putea face toate lucrurile normale de pe Twitter, dar într-o interfață cu adevărat atractivă. Adăugările sunt mai interesante - Seesmic Look va filtra Twitter pe subiect, de la politică la sport și cultură, astfel încât să puteți urmări evoluțiile în timp real în zonele dvs. preferate.

Setările sunt un punct slab. Există o selecție de două stiluri vizuale, iar animațiile pot fi dezactivate, dar setările avansate sunt groaznice și nu există nici un mod ușor de utilizat de a adăuga la canalele tale favorite.

Seesmic Look încearcă să reinventeze modul în care folosim Twitter, dar ajunge să fie doar un alt client Twitter.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: