Download Screenshot Taker - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Screenshot Taker
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Fără instrument de captare a bibelelor

Există multe aplicații pentru a face capturi de ecran, iar Screenshot Taker este una dintre cele mai de bază pe care le veți găsi.

După instalare, puteți alege fie să capturați o parte sau tot ecranul și, după ce ați făcut acest nume, fișierul și acesta va fi salvat ca .JPG. Nu este nimic mai mult pentru această aplicație minusculă. Dacă doriți să editați ecranul dvs., va trebui să utilizați un editor de imagini și nu puteți captura cu ușurință anumite ferestre.

Dacă utilizați un singur sistem de monitorizare, Screenshot Taker va funcționa bine, dar am avut probleme cu configurarea unui ecran dual. Funcționează luând o captura a întregului ecran, iar dacă doriți să luați doar o parte, puteți. Calitatea imaginii este OK, dar nu este clar și nu puteți modifica calitatea captării dvs. .JPG, ceea ce este o rușine. De asemenea, nu acceptă activarea tastelor la cald, care poate fi utilă la realizarea fotografiilor.

Ideea de captură de ecran super-bazică este una bună, dar aceasta este probabil prea de bază, și există alte aplicații de captare mult mai bune și la fel de ușor de utilizat.

Dacă tot ce doriți este o captare rapidă, fără vânturi, Screenshot Taker vi se potrivește, dar, în general, nu este la fel de util ca și alte aplicații de acest tip.

Screenshot Taker acceptă următoarele formate

jpeg

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: