Download Scratch 2 Offline Editor - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Scratch 2 Offline Editor
Categorie:
Programe Invatare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Fundamentele programării

Scratch 2 Offline Editor este un software de educație și referință dezvoltat de MIT. Software-ul îi învață pe studenți și entuziaști despre cum să - și dezvolte propriile programe sau aplicații. Vor învăța să ridice limbaje de programare cu ajutorul unor instrumente simplificate.

Modulul de programare de bază

Editorul Scratch 2 Offline este creat ca un instrument pentru învățarea oricui despre programarea de bază . Permite crearea de animații, jocuri și chiar conținuturi interactive. Software-ul evidențiază concepte importante privind limbajele de programare. Utilizatorii pot hrăni abilități de programare cruciale, cum ar fi creativ, munca de colaborare cu alții și raționament logic. Încurajează utilizatorii să dezvolte gândirea algoritmică prin caracteristicile lor de scriere de scripturi.

Efectuarea scripturilor de program prin vizual

Software-ul permite utilizatorilor să creeze un personaj animat cu implementarea comenzilor de bază, cum ar fi mutarea, dansul, cântarea și interacțiunea cu alte personaje. Procesul este simplificat în comparație cu limbaje de programare standard din industrie, cum ar fi JavaScript, Swift, Java, C ++, Python și PHP. Programarea cu software presupune conectarea blocurilor grafice similare cu piesele de puzzle. Utilizatorii pot crea imagini cu răspunsuri diferite în funcție de mișcarea mouse-ului. Acestea pot insera clipuri audio și alte efecte sonore pentru decorațiuni suplimentare. Adăugarea în clipuri muzicale sau a altor efecte sonore este de asemenea posibilă și relativ simplu. Începerea cu acest software este ușoară, în timp ce progresarea devine mai complicată, deoarece utilizatorii descoperă mai multe caracteristici în comparație cu dificultatea reală cu sine. Orice proiect finalizat pe software poate fi distribuit online. Acestea pot fi distribuite pe site-ul oficial al Scratch și în comunitate, precum și pe site-uri precum Facebook. Utilizatorii pot primi feedback de la alți programatori, în același timp găsind tehnici noi. Software-ul rulează chiar dacă Internetul este redus, dar distribuirea lor poate dura ceva.

Mediu de programare grafică

Scratch 2 Offline Editor face ca programarea să fie mai distractivă și mai puțin intimidantă pentru toată lumea. Încurajează gândirea algoritmică în timp ce o face foarte vizuală. Utilizatorii asamblează pur și simplu comenzi de programare și scripturi precum puzzle-uri. Aceștia vor trece de la consumatori normali la producători reali de conținut interactiv.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: