Download Scanahand - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Scanahand
Categorie:
Programe Fonturi
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Cel mai simplu mod de a crea propriile fonturi personalizate

Oricât de multe fonturi aveți, probabil că mai lipsiți unul special: un font personalizat în scrierea dvs. de mână.

Din fericire, acum aveți Scanahand, un instrument foarte simplu care vă poate ajuta să creați un font de calculator care să arate exact la fel cu propria dvs. scriere de mână. Spre deosebire de alte instrumente similare, în care trebuie să proiectați fiecare personaj chiar pe interfața programului - numai potrivit pentru cei care se pricep la desenul bazat pe mouse - Scanahand funcționează cu un șablon de alfabet pe care tocmai îl imprimați și completați cu un marker de pâslă neagră. .

Odată ce șablonul este terminat, trebuie să îl scanați, astfel încât Scanahand să poată atribui fiecare dintre litere, numere și simboluri pe care le-ați scris caracterului corespondent din fișierul font.

Întregul proces durează doar câteva minute și este mult mai ușor decât să desenăm totul cu mouse-ul. Pe dezavantaj, trebuie să aveți o imprimantă și un scaner pentru a putea folosi Scanahand.

Cu Scanahand puteți crea cu ușurință un font de computer bazat pe scrierea de mână și îl puteți folosi pentru cele mai personale documente.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: