Download Save-o-gram Instagram Downloader - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Save-o-gram Instagram Downloader
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Salvați și vizualizați fotografiile Instagram

Save-o-gram Instagram Downloader este o aplicație software dezvoltată pentru sistemul de operare Windows. Proiectat pentru a fi alegerea numărul unu pentru vizualizarea și gestionarea Instagram, Save-o-gram Instagram Downloader permite utilizatorului să îndeplinească o serie de funcții care pot face vizualizarea și salvarea fotografiilor de pe Instagram și mai ușoare. Salvați fotografiile la dimensiunea lor originală și păstrați-le într-o bază de date ușor de căutat pentru vizualizare viitoare și veți avea toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă gestiona biblioteca foto.

Salvați fotografiile Instagram

Instagram este aplicația foto socială numărul unu pentru utilizatorii de telefonie mobilă din întreaga lume, așa că nu este de mirare că găzduiește și unele dintre cele mai bune fotografii. Dacă ați încercat vreodată să salvați unul, știți cât de dificil poate fi. Fotografiile care sunt prea mici, salvate pe desktop nu sunt modalitatea ideală de a colecta fotografii, dar Save-o-gram Instagram Downloader rezolvă această problemă într-un format simplu și ușor de utilizat. Save-o-gram permite utilizatorilor să salveze fotografii Instagram în dimensiunea lor originală și să le stocheze pentru dvs. Interfața sa simplă de utilizator înseamnă, de asemenea, că fotografiile pot fi căutate și găsite cu ușurință pentru vizualizarea ulterioară.

O varietate de funcții

Salvarea fotografiilor este doar începutul cu Save-o-gram Instagram Downloader. Utilizatorii pot, de asemenea, să imprime fotografii selectate pentru o copie fizică sau pur și simplu să le vizualizeze într-o grilă redimensionabilă sau într-o prezentare de diapozitive completă. Indiferent de scopul tău, Save-o-gram îl poate face.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: