Download Save Images - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Save Images
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Descărcați într-o clipă toate imaginile dintr-o pagină web

Dacă ați încercat vreodată să descărcați toate imaginile de pe un site web, veți fi probabil probabil cât de plictisitoare și care consumă timp poate fi această sarcină.

Din fericire, acum puteți utiliza Salvați imagini, o extensie Firefox care a fost special concepută pentru a descărca toate fotografiile de pe site-ul pe care îl vizualizați în prezent. Dacă site-ul nu are fotografii, dar link-uri la acestea, în schimb, puteți utiliza, de asemenea, Salvați imagini pentru a genera o listă cu link-uri către ele, apoi descărcați-le imediat. Extensia poate fi atinsă atât din meniul Instrumente, fie din meniul contextual.

Salvați imagini oferă un meniu complet de configurare care vă permite să setați filtre, astfel încât să descărcați doar imagini între anumite dimensiuni sau dimensiuni sau chiar doar formate selectate. Extensia poate redenumi și imaginile pe măsură ce sunt descărcate și gestionează fișiere duplicate pentru a evita să existe mai multe copii ale aceleiași imagini. Dacă numai tu ai putea salva aceste setări ca profiluri pentru a le folosi din nou mai târziu, atunci Salvați imaginile ar fi managerul de descărcare foto perfectă!

Cu extensia Salvați imagini puteți avea un descărcător de imagini complet în Firefox.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: