Download Sacred 3 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Sacred 3
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Sacred 3 este o nouă direcție pentru seria tematică care se târâște temnița. În loc de explorarea în lumea deschisă a primelor două jocuri, cel de-al treilea joc are o abordare mult mai liniară, aruncându-vă într-o serie de niveluri și arene pentru a vă „bucura” de lupta de hack-and-slash și de a alunga aproape atât de rău. -este-bun umor.

Luând pe el Diablo

Nu este puțin surprinzător despre povestea de fantezie a lui Sacred 3. Stăpânul Lord Zane al Imperiului Ashen vrea să-și extindă stăpânirea, dar pentru a face acest lucru este nevoie de vechiul McGuffin de distrugere +1. Acum, el este pe cale de război cu minionii săi, în încercarea de a capta acest element de putere (numit Inima de la Ancaria), devastând tot ce-i stătea în cale, într-o manieră complet neînvecinată.

Din fericire pentru populația generală, o echipă de arhetipuri de erou fantezie au fost cumpărate împreună pentru a lupta împotriva acestui rău - o părtășie, dacă vrei. Vor călători pe pământ, îl vor zădărnici pe Zane, vor reface piesele și vor face glume din loc.
n

Sacred 3 mută accentul seriei de la o lume deschisă la o linie liniară de colecție. Acest lucru schimbă dramatic sentimentul jocului, înlăturându-și sentimentul de explorare pentru a se concentra pe toate luptele.

Odată cu povestea și nivelurile toate dezlănțuite de predictibilitate mundane , sentimentul de descoperire și surpriză se disipează rapid. Înainte de noi niveluri noi și dușmani se simt ca niște reskins - o problemă înrăutățită prin faptul că a trebuit să macinați experiența pe etapele anterioare pentru o șansă corectă la niveluri mai dure. Adevărat, târârea printr-un castel care se prăbușește, evitând cantitățile nejustificate de șrapelă și capcane este interesantă pentru prima dată, dar repetați formula ad infinitum și tedium în curând.

Pe partea de plus, jocul oferă patru personaje diferite dintre care să aleagă: un războinic cu o armă dublă, un arcaș, o femeie cu săbii rapide și un lancer de mijloc. Fiecare are propriul stil de luptă care - atunci când este combinat cu abilitățile altor personaje, selecția largă de articole și diferitele încântări posibile - creează o gamă largă de tactici care sunt deosebit de utile în multiplayer.

Adu-ți prietenii

Sacred 3 nu are nicio rușine în a-și dezamăgi ideologia de consolă axată pe acțiune . Încă de la început este clar că un controler este modalitatea de a experimenta acțiunea, stickurile duale oferind o modalitate receptivă de a controla în mod direct personajul tău.

Acest lucru se concentrează asupra controlului direct sângerează în interfața mouse-ului mai tradițională mouse-ului, văzută în titluri precum Diablo. În timp ce direcționarea rămâne în viziunea mouse-ului, mișcarea și acțiunile sunt legate de tastatură. Încă funcționează bine, dar se simte ca o jumătate de pas între două sisteme de control, care se dovedește destul de incomod la început.

Un lucru pozitiv al acestui lucru este că dacă aveți un controler atașat la computer - împreună cu un mouse și o tastatură standard - atunci puteți sări într -un multiplayer local cu un singur ecran . A lua Zane cu alții (fie online, fie cu aceeași mașină) este departe și departe cea mai bună modalitate de a experimenta Sacred 3, adăugând condimente atât de necesare la măcinare. Amestecând diferite game, abilități și abilități, veți descoperi o serie de opțiuni tactice diferite pentru a exploata AI-ul inamicului - cu unii jucători care acționează ca o distragere, în timp ce alții îi scoate din siguranța relativă.

Ochelari de tăcere +3

Mediile detaliate ale mediului-fantezie ale Sacred 3 arată fantastic . Controalele blocate ale camerei permit jocului să se joace destul de bine cu perspectiva dvs., cu o vedere izometrică standard ocazional ocolind în jurul pentru a oferi momente dramatice de derulare laterală (cel puțin prima dată când îl vedeți).

Personajele și șefii sunt la fel de bine formați, deși vederea mărită înseamnă că o mare parte din detaliile lor sunt pierdute.

În cazul în care începe să se destrame pentru mine este scenariul și munca vocală. Seria a prezentat întotdeauna un umor interesant, care se destramă , dar Sacred 3 duce acest lucru la un nou nivel. Ghidul tău, Aria, comunică cu tine și cu eroul tău telepatic, dar banterul său unic devine repede obositor cu comentariile ei „sexy” și „noob” prost judecate în cel mai bun caz. Acest lucru combinat cu numeroase alte duhuri și dușmani care răsuflă cu comentarii și zăpăceală, rezultă într- un zid constant de păcăleală nebună .

Desigur, acest lucru este personal, iar unii oameni se pare că se bucură de dialog. Cu siguranță, uneori m-a făcut să chicotesc și (important) oferă experiența cu o anumită personalitate. Totuși, pentru mine, totul a fost prea grăbit și nu a adăugat nimic narațiunii fragede.

Cădere scurtă

Sacred 3 este un joc suficient de solid . Acțiunea este receptivă, iar lupta este distractivă atunci când se joacă cu prietenii. Din păcate, amestecul său de niveluri liniare și liniare înseamnă că vei ajunge să simți că nu ai niciodată libertate de a explora lumea ei atrăgătoare.

În cele din urmă, deși se va descoperi dacă tu și prietenii dvs. credeți că „spiritul” lui Sacred 3 este un lucru pe care de fapt vi se pare distractiv. Dacă nu, v-aș recomanda să vă lăsați clar.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: