Download Ruzzle for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Ruzzle for Windows 10
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1.7.0.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Ruzzle pentru Windows 8.1 este un joc în care trebuie să veniți cu cuvinte semnificative , cu atât mai bine. Cea mai bună caracteristică este modul său de joc online care vă permite să luați jucători din întreaga lume. Este hilar!

Cum te joci?

Când începeți un nou joc Ruzzle pentru Windows 8.1, aveți un număr total de 16 litere într-o grilă 4x4 . Cu acestea, alcătuiți cât mai multe cuvinte puteți în 2 minute . Pentru a face acest lucru, pur și simplu trageți degetul peste literele pe care doriți să le utilizați.

Ruzzle oferă și un mod online excelent, în care poți juca împotriva adversarilor la întâmplare, a persoanelor din lista ta de prieteni sau chiar a unuia dintre contactele tale de pe Facebook.

În timpul jocului veți obține puncte în plus folosind litere marcate cu simboluri cu litere duble / triple / cuvinte. Este similar cu Apalabrados. Câștigătorul este cel care obține cele mai multe puncte în trei runde.

Creați cuvinte cu degetele

Nu este mister să joci Ruzzle: glisați degetul pentru a crea cuvinte. Partea grea vine de fapt cu cuvintele ...

Sunete și grafică decente

Un joc precum Ruzzle pentru Windows 8.1 nu are nevoie de funcții fanteziste pentru a-i amuza pe jucători. Atât graficele cât și efectele sonore sunt lustruite și completează bine restul jocului.

Foarte dependență

Ruzzle pentru Windows 8.1 este unul dintre acele jocuri care definește o generație. Este distractiv, este captivant și se potrivește cu orice tip de jucător.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: