Download RTL Racing Team Manager - Descarca PC Telefon Android sau IOS

RTL Racing Team Manager
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows Vista | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

RTL Racing Team Manager este o platformă de curse pentru prima persoană care permite jucătorilor să își creeze și să gestioneze propriile echipe în timp ce concurează împotriva altor adversari virtuali. Așadar, această platformă este la fel de mult asociată cu strategia, deoarece implică abilități de curse cu gât alb. Alte caracteristici realiste includ asamblarea unui vehicul, achiziționarea de upgrade-uri, achiziționarea de noi produse și asigurarea sponsorilor.

Prezentare generală și gameplay

Acest joc a fost lansat pentru prima dată în 2001 și a făcut parte din genul popular de Formula 1 care a existat la acea vreme. Așa cum am menționat mai sus, jucătorii vor trebui să selecteze dintr-un număr de curse fictive pentru a-și asambla echipa finală. Fiecare este asociat cu partea sa de puncte forte și puncte slabe, deci toate alegerile trebuie făcute cu atenție. Comenzile sunt ușor de manipulat și intrările de bază ale tastaturii sunt, în general, suficiente. Cu toate acestea, unele joystick-uri ale unor terți pot fi compatibile cu managerul echipei RTL Racing. O altă caracteristică încorporată a acestui joc este aceea că vocile experților vor influența ocazional și vor oferi sfaturi în timpul curselor. Acest lucru ar putea servi pentru a adăuga un sentiment suplimentar de realism.

Alte caracteristici

RTL Racing Team Manager a fost lansat inițial în 2001 și unele caracteristici reflectă vârsta sa. Dispunerea pieselor este destul de de bază și unele niveluri pot părea repetitive. Totuși, această platformă ar putea fi o opțiune excelentă pentru oricine este un fan F1 greu rezistent.

Mai multe despre RTL Racing Team Manager

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: