Download Royale Remixed Theme - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Royale Remixed Theme
Categorie:
Programe Teme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Tema atractivă Royale bazată pe Noir și Zune

Royale Remixed Theme nu va schimba doar imaginea tapetului și a aspectului Windows, dar va înlocui și pictogramele sistemului, cursoarele mouse-ului și sunetele sistemului cu fișiere noi. De fapt, tema Royale Remixed face ca Windows să pară un sistem complet nou - și foarte atractiv -.

Cu ceva timp în urmă, Microsoft a lansat Royale Theme pentru Windows XP, o temă elegantă, albastră elegantă, pe care mulți au adoptat-o imediat. O nouă temă Royale a apărut după aceea, de data aceasta într-un negru foarte elegant. Cu toate acestea, acest Royale întunecat nu a fost terminat și puteți spune clar că are nevoie de oarecare lustruire. La fel s-a întâmplat și cu tema Zune creată de Microsoft pentru a sărbători lansarea player-ului lor MP3. Se părea că cineva le scursese înainte de a fi terminat cum trebuie.

Ținând cont de asta, un designer independent a terminat treaba, prezentând Royale Remixed Theme, o temă pentru Windows XP care rezolvă toate erorile din temele Noir și Zune și adaugă tot ceea ce le lipsea .

Rețineți că tema Royale Remixed nu este atât de ușor de instalat pe cât pare. Dacă aveți probleme, este probabil pentru că trebuie să corelați un fișier DLL (consultați Note ). De asemenea, dacă doriți să personalizați fereastra de închidere pentru a se potrivi cu restul sistemului, va trebui să modificați un alt cuplu de fișiere DLL. Din fericire, acest proces este explicat foarte clar într-un document TXT inclus în fișierul ZIP al temei Royale Remixed.

Personalizați Windows XP cu acest design elegant și negru lucios.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: