Download Roguelands - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Roguelands
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Unul dintre favoriții recurgerii recente a jocurilor 2D , adus de accesul pe care dezvoltatorii indie îl au la platforme precum Steam, RogueLands este un joc ieftin și vesel, cu multe de oferit. Acest RPG multiplayer ritm rapid este ușor de învățat și greu de stăpânit, cu o mulțime de combinații interesante de calificare și tactici pentru a încerca.

La ce să vă așteptați de la acest joc de joc Rogue

Plin de râsete și provocări, apelează atât la jucătorii de jocuri de noroc, cât și la jocurile RPG casual. În plus, este ieftin și oferă ceva diferit cu fiecare piesă. La suprafață, RogueLands este un joc de aventură cu defilare laterală 2D, cu elemente RPG și multiplayer . Cu toate acestea, jocul propriu-zis merge mult mai departe de asta și face lucruri grozave cu această rețetă simplă. Povestea jocului este că după o avansare a tehnologiei Aether, pământul a fost invadat și distrus de o ființă numită Distrugătorul. Dar nu te teme, ești un tânăr cadet galactic trimis pe planete ostile pentru a găsi suficiente resurse pentru a salva pământul! Acestea nu sunt planete obișnuite, ci de fapt niveluri generate procedural, care oferă tone de varietate și surprize. Principalul mecanic al jocului este de a explora aceste lumi în vânătoarea de resurse , sub formă de minereu și copaci. În acest timp, combateți creaturi de toate formele și dimensiunile, folosind puterile pe care le-ați colectat.

Idei vechi, dar un stil nou distractiv

Există foarte multe reinventări ale roții în RogueLands, dar o fac atât de bine. De exemplu, nivelurile generate procedural pentru un RPG sunt o reminiscență a lui Diablo inițial, dar cu toate acestea sunt foarte distractive în acest joc și îl păstrează proaspăt, extinzând replayabilitatea și asigurând că, ca joc multiplayer, toți se află pe același picior. Și sistemul RPG nu este nimic nou, întrucât ai clase de personaje, echipamente și inventar, dar în echitate, aceste blocuri simplifică doar jocul mai ușor de învățat. Un lucru care este mai răcoritor este sistemul de ambalare . Pentru început, utilizați droizi pentru resurse de mină, astfel încât să nu piratați manual. Apoi combinați elementele pe care le găsiți până când puteți crea embleme, care sunt transformate în unelte noi. Stăpânirea tuturor combinațiilor de arme și echipamente este o adevărată provocare care este răsplătită de lupta cu acțiune rapidă. Jetoanele Combat sunt un astfel de echipament care oferă tampoane pasive și abilități speciale, astfel încât să puteți forma grupul perfect alegând jetoane complimentante. Grafic, veți vedea o artă de pixeli foarte simplă aici, dar arată bine și se potrivește vibrației , în timp ce și audio urmează tema dezbrăcată . Împreună dau senzația de a juca printr-un joc arcade clasic.

Un RPG pentru distracție cu prietenii

RogueLands este cu siguranță mai distractiv cu prietenii, întrucât este construit puternic în jurul aspectului multiplayer și o mulțime de bucurii din acest joc este sentimentul aventurii și al luptei panicate , nu atât construirea unui personaj sau a poveștii RPG. Cu toate acestea, orice fan RPG va aprecia această preluare a sistemelor de bază ale RPG-urilor și a graficii clare, cu inimă ușoară .

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: