Download Rogue Legacy - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Rogue Legacy
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Rouge Legacy este o temniță în 2D care oferă platforme de hack 'n' slash, care se împrumută foarte mult din genul roguelike: juca niveluri generate la întâmplare pentru a îmbunătăți abilitățile personajului tău , bate-ți capul împotriva provocărilor, moare și repeta. Ceea ce face ca Rogue Legacy să iasă în evidență este că fiecare nou erou este un descendent al primului - fiecare cu abilități, abilități și (mai important) unice defecțiuni. Majoritatea încercărilor sunt rapide, variate și necesită o precizie exactă.

Eroi moronici

Începi Rogue Legacy ca cavaler, apropiindu-te de un castel în căutare de bogății și răzbunare. Brutul blindat pe care îl locuiești arată puternic, dar nu te lăsa păcălit, nu ești nicio potrivire pentru fort și te poți aștepta să mori de multe ori înainte de a progresa. De fiecare dată când mori, unul dintre copiii eroului tău îi ocupă locul, moștenind echipamentele, abilitățile și uneori defectele lor - permițându-ți să îți îmbunătățești încet șansele pentru fiecare luptă ulterioară.

Există un număr de 8 clase de personaje diferite , de la Paladin la Vrăjitor și Barbarian până la Ninja. Fiecare clasă aduce diferite subtilități gameplay-ului, toate acestea trebuie stăpânite pentru a asigura eficiența maximă.

Implementarea Rogue Legacy a mecanicii roguelike funcționează perfect. Banii câștigați în fiecare aventură pot fi folosiți pentru a-ți îmbunătăți castelul, pentru a debloca abilități, clase de personaje și comercianți. După ce ai deblocat armăria, poți cumpăra săbii, scuturi și runde pentru a oferi eroilor tăi îmbunătățiri permanente. Puteți obține chiar capacitatea de a bloca actualul aspect al temniței în loc (deci următoarea dvs. alergare nu va fi generată la întâmplare) prin mituirea Moartea.

Scopul final este explorarea temniței și uciderea celor cinci șefi . Pentru a obține acest lucru, va trebui să subdivizați sarcinile dvs., cum ar fi utilizarea unor alergări pentru a strânge suficienți bani pentru a ajunge la următoarea îmbunătățire a castelului, în timp ce folosiți altele pentru a lupta cu diferiții șefi.

Răspunsuri bune cu zero complicații

În timp ce jocul este excelent, cel mai distractiv lucru despre Rogue Legacy este eroii săi. Fiecare nou protagonist moștenește îmbunătățiri de la ultimul , dar pot obține, de asemenea, defecte care să ofere o anumită flacără unică fiecărei alergări. De exemplu, unii eroi sunt orbi, care îi plonjează într-o lume alb-negru, în timp ce alți eroi suferă de gigantism, ceea ce îi face mai mult o țintă pentru inamici. Există zeci de combinații ale acestor probleme, iar aflarea care se va dovedi inofensivă și care te va împiedica complet în următoarea cursă este jumătate din distracția jocului.

Rogue Legacy este o plăcere de controlat . Jocul răspunde imediat la fiecare intrare a interfeței intuitive, permițându-vă să vă concentrați asupra acțiunii disponibile. Diferitele upgrade-uri pe care le puteți aduna (cum ar fi runa și armele) vă modifică statisticile ... dar totul este ușor de înțeles și simplu. Aceasta este mai mult o realizare decât sună într-un gen care, de obicei, reușește să se complice.

Stilul vizual al Rogue Legacy este de asemenea foarte reușit. Spriturile și fundalul 2D sunt pline de detalii colorate și animație minunată . Singura problemă reală este aceea că alergarea continuă prin zona inițială a jocului devine repetitivă - la fel ca și inamicii cu care te confrunți în el. În ciuda temnițelor generate în mod aleatoriu, veți vedea în mod regulat aceleași locații.

Muzica se potrivește perfect acțiunii - deși din nou, având în vedere cât de des treceți prin fiecare zonă, s-ar fi apreciat puțin mai mult.

O piesă stăpânitoare înrăită

Rogue Legacy este unul dintre cele mai bune jocuri din gen . Este rapid, amuzant, bine echilibrat și controlează incredibil de bine. Pe dezavantaj, natura jocului te face să observi conținutul în bucle și lipsa de muzică - dar acestea sunt probleme ușor de trecut cu vederea.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: