Download Rival Knights - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Rival Knights
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1.0.0.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Folositorii medievali plictisiți nu au avut jocuri mobile casual care să-i ajute la distanță. Așa că, în schimb, au făcut lucruri ca justa pentru a le distra.

O, ce cavaler

Rival Knights este un joc care te plasează în șaua unui jucărie, oferindu-ți un adevărat sentiment al adrenalinei care îți trece prin vene în timp ce te chinui spre rivalul tău pe calea de încredere.

Obiectul Rival Knights este la fel de brutal ca și realul: să -ți lovești adversarul de pe cal . Este un gen surprins în mod surprinzător în jocurile mobile și, în afară de excelentul Joust Legend, nu veți găsi mulți rivali comparabili în magazinele de aplicații.

Rival Knights include o campanie cu un singur jucător și evenimente online . În modul de jucător, progresați prin joc, luând adversari din ce în ce mai duri, lucrându-vă prin diferite „ligi” și abordând unii dintre cei mai nobili cavaleri din țară.

Evenimentele online vă pun la punct împotriva jucătorilor din întreaga lume, oferindu-vă posibilitatea de a câștiga premii (articole din joc și monedă) și de a vă primi numele pe clasament. Un element interesant este capacitatea de a recruta „coechipieri” de la prietenii de pe Facebook sau de la alți jucători. Acești coechipieri câștigă și lucruri pentru tine, astfel încât să poți continua să joci jocul.

Pe tema monedei din joc , fiecare meci necesită să plătiți un „sigiliu”. Există diferite sigilii pentru modurile online și cu un singur jucător. Puteți recupera sigilii destul de ușor câștigându-le, dar este frustrant când rămâneți fără.

Există un magazin în Rival Knights, unde puteți achiziționa armuri, lance, cai și altele, care pot fi modernizate cu monede câștigate în joc. Acest lucru vă oferă un motiv pentru a continua să jucați, deși vă puteți obosi de natura repetitivă a jocului . Chiar nu diferă prea mult de alerga la un alt tip de pe un cal.

Horseplay

Mecanica jocului din Rival Knights este triplă. Odată ce calul tău este aliniat la punctul de plecare, vei primi un numărătoarea inversă de la trei și trebuie să încerci să atingeți imediat ce scrie „Du-te”.

Apoi, trebuie să mențineți accelerația apăsând când indicatorul care se deplasează în contorul de viteză ajunge în zona verde.

După ce faceți acest lucru de mai multe ori, veți fi egal cu cavalerul rival care se îndreaptă spre tine în cealaltă direcție. Atunci este timpul să lovești cu lancea. Faceți acest lucru alunecând și atingând ținta, care se micșorează pe măsură ce vă apropiați. Aceasta este cea mai minunată parte a procesului de luptă și, dacă înșeli, vei fi trimis să zbori din taxe mai repede decât poți spune „woah calar”.

La începutul Rival Knights există un nivel de pregătire care vă permite să practicați mecanica de luptă. Cu toate acestea, nu există nici o cale de a reveni și să încercați din nou după ce ați finalizat-o. Este o rușine, pentru că poate dura câteva runde pentru a obține blocajul și este posibil să pierdeți sigilii prețioase în acest proces. Acestea fiind spuse, runde de antrenament pot fi deblocate mai târziu în joc.

Potrivit pentru un rege

Aspectul de ansamblu al cavalerilor rivali este excelent și chiar aveți sentimentul că ați fost transportat înapoi în perioada medievală. Cavalerii și caii 3D arată realist și se mișcă într-un mod foarte autentic. Efectele păpușii cu mișcare lentă când un cavaler este demontat sunt uimitoare uneori, mai ales dacă oponentul tău trece prin cer.

Fundalurile sunt fastuoase , vremea și ora zilei se schimbă între evenimente.

Efectele de sunet sunt foarte reale, iar muzica harpe care se joacă atunci când sunteți pe ecranele meniului completează cu adevărat senzația vârstelor întunecate.

Destul de plăcut pentru a vă arunca o privire

Nu se trece prin faptul că jocul ca sport este foarte repetitiv. Gameloft a încercat să-l îmbunătățească cu upgrade-uri, moduri online, boost-uri și altele asemenea. Dar pentru mine, justa virtuală devine destul de monotonă.

Stiil, conceptul jocului și prezentarea excepțională fac ca Rival Knights să merite să verificați dacă nu ați mai jucat până acum. Ceea ce nu ai făcut, sunt sigur.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: