Download Rigs of Rods - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Rigs of Rods
Categorie:
Programe Calculatoare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Joc de transport realist pentru fani de simulare

Rigs of Rods este o aplicație specială de transport, care oferă jucătorilor șansa de a conduce propriul echipament. Acesta ar putea fi jocul perfect pentru cei care doresc să preia controlul asupra unui vehicul mare și să îl manipuleze în orice fel doresc.

Este timpul să faci camionete

Jucătorilor li se oferă posibilitatea de a controla o serie de vehicule terestre și maritime. Multe dintre aceste vehicule au fost create de fanii Rigs of Rods, iar colecția include avioane de camioane uriașe și nave. Un mediu 3D special a fost creat ca fundal pe măsură ce jucătorii învață cum să-și controleze vehiculul și să navigheze sau să-l zboare pe ecran. Experiența este foarte realistă și, de fiecare dată când jucătorii își prăbușesc vehiculul, îi vor face daune reale care trebuie remediate. Cu toate acestea, nu există elemente de joc real sau sarcini de finalizat în simulare, iar jucătorii pot constata că distracția se poartă destul de repede.

Din nou la drum

Lipsa calității jocului poate face jucătorii să se simtă de parcă lucrează de fapt ca șofer de camion, mai degrabă decât să joace un joc. Cu toate acestea, Rigs of Rods este sigur că apelează la oricine a fantasizat vreodată să asume acest rol și ar putea oferi o pregătire bună pentru lucrul real.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: