Download RightLoad - Descarca PC Telefon Android sau IOS

RightLoad
Categorie:
Programe FTP
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Client FTP simplu care se integrează cu Windows Explorer

Clientul FTP este mai ușor și mai accesibil cu atât mai bine, în cartea mea. Nu mă interesează configurația de lux sau opțiunile de securitate - vreau doar să încărc fișiere cât mai repede posibil.

RightLoad își propune să fie o soluție ultra lite la nevoile dvs. de încărcare FTP este un mic program Windows care vă permite să încărcați rapid fișiere din meniul contextual al clicului dreapta. Frumusețea este că nu este necesar deloc un client FTP - îl poți rula direct din shell-ul Window.

Pentru a încărca un fișier pe orice server FTP, trebuie doar să faceți clic dreapta pe un fișier, să selectați un server și RightLoad va începe automat încărcarea. Când ați terminat, RightLoad vă oferă diverse tipuri de legături către fișier, care pot fi postate pe panouri sau site-uri de mesaje. Evident, acest lucru nu îl face cel mai sigur server FTP sau client pe care îl veți folosi vreodată, dar înseamnă că nu va trebui să așteptați mult timp pentru a partaja fișiere și nu necesită deloc cunoștințe FTP.

Nu este mult mai mult pentru RightLoad decât asta, deși oferă câteva alte bonusuri ascunse, cum ar fi crearea automată de miniaturi, liste cu cele pe care le-ați încărcat și suport pentru site-urile de încărcare HTTP precum ImageShack. Încărcările pot fi destul de lente, dar sunteți actualizat constant cu privire la starea fișierului dvs. printr-o bară de stare.

Dacă nu vă place să luați legătura cu clienții FTP și aveți nevoie să vă împărtășiți fișierele cât mai repede, RightLoad oferă o soluție simplă și simplă.

Nou: meniul contextual universal (32 biți / 64 biți) Nou: detectarea automată a pluginurilor Suport pentru clipboard îmbunătățit (poate încărca și acum fișiere și text pur din panou) Mesaje de eroare îmbunătățite pentru servere SFTP Pluginuri noi sau actualizate: Facebook, Imageshack, Imgur, VirusTotal Diverse corecții și îmbunătățiri mai mici ale erorilor

Schimbări

Nou: meniul contextual universal (32 biți / 64 biți) Nou: detectarea automată a plug-urilor Suport pentru clipboard îmbunătățit (poate încărca și acum fișiere și text pur din panou) Mesaje de eroare îmbunătățite pentru servere SFTP Pluginuri noi sau actualizate: Facebook, Imageshack, Imgur, VirusTotal Diverse corecții și îmbunătățiri mai mici ale erorilor
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: