Download RIDE 3 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

RIDE 3
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

RIDE 3 este un joc de simulare interesant în care jucătorii sunt capabili să-și conducă motocicletele și să meargă fie pentru o plimbare de bucurie, fie să participe la curse palpitante. Cu un mediu foarte realist și biciclete superbe de gestionat, fără să mai vorbim de diferitele moduri de joc disponibile, RIDE 3 face ca fiecare călătorie cu bicicleta să merite luată.

Plimbă-ți bicicleta de vis

Există o bicicletă pentru orice tip de călăreț aici, în acest joc, și cu peste 230 de modele de motociclete din care să alegi, este imposibil să nu găsești una care să-ți placă sufletul. Pentru a îmbunătăți lucrurile, aceste modele noi sunt disponibile pentru jucători chiar de la începutul jocului! Nu este nevoie să colectați suficiente monede sau să atingeți un anumit nivel doar pentru a accesa bicicletele. Colecția include 30 de mărci care variază de la cele mai recente design la cele clasice vechi. De asemenea, sunt împărțite în șapte categorii care le determină performanța și stilul de călărie. După ce ai ales bicicleta care ți se potrivește, nu ezitați să le testezi pe drum!

La fel cum există multe biciclete disponibile, există și diferite piese din care să alegeți. În total, puteți încerca 30 de piese din întreaga lume și toate vin cu fundaluri și peisaje uluitoare . Vă puteți bucura de priveliște într-o joacă relaxantă sau vă puteți alătura curselor pe una dintre piesele furnizate.

Fiorul curselor

Modul de carieră al jocului este locul în care se află adevăratul fior. Jucătorii pot participa la curse și competiții realiste , completate cu anecdote care povestesc despre lumea curselor de motociclete. Mergeți împotriva altor jucători AI , pe care nu ar trebui să-i subestimați niciodată, în ciuda faptului că nu sunteți cursori în viața reală. Competițiile sunt încă provocatoare și va trebui să faceți tot posibilul pentru a câștiga.

Deveniți un călăreț profesionist

RIDE 3 este o simulare foarte realistă de călărie pe motociclete, pe care jucătorii de toate vârstele o vor găsi plăcută. Comenzile sunt ușoare, iar mecanica este simplă. Ca bonus suplimentar, RIDE 3 oferă și un mod pentru personalizarea motocicletei proprii, astfel încât să puteți crea bicicletele visurilor voastre.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: