Download Rhyme Genie - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Rhyme Genie
Categorie:
Programe Traducere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Sugestator automat pentru cuvinte care rimează

Ați încercat vreodată să scrieți o poezie sau o melodie și ați rămas blocați pentru un cuvânt care rimează?

Rhyme Genie este conceput pentru a vă ajuta să găsiți acel cuvânt care lipsește pentru a vă completa poezia sau melodia. Prezintă peste 30 de tipuri de rime diferite, peste 300.000 de intrări și include 170.000 de fraze, 35.000 de substantive proprii și 48.000 de titluri de melodii grafice, în conformitate cu dezvoltatorii. Este ideal pentru oricine dorește să creeze cârlige de cântec, sloganuri publicitare, titluri și titluri, căutând asemănări fonetice sau potriviri exacte ale cuvintelor.

Rețineți că trebuie să trageți și să instalați folderul Rhyme Genie în folderul Aplicații, deoarece îl rulează din Imaginea de disc înseamnă că nu va funcționa corect. Când se deschide, faceți clic pe Modul demonstrativ și puteți începe să căutați cuvinte. Trebuie doar să tastați cuvântul pe care doriți să rimați în caseta de dialog din partea de sus și Rhyme Genie va oferi instantaneu cuvinte de până la patru silabe care rimează cu acesta.

Numărul de returnări este impresionant. De exemplu, pentru cuvântul „Software” am obținut aproximativ 30 de rezultate, inclusiv „pasagerii aeriene, fanfara, războiul de clasă, legionarul, mergeți pe bunăstare și fără căi”. Nu s-au înregistrat întoarceri pentru o singură silabă, deși cuvântul în sine este de două silabe, așa că oricum este mult de așteptat. Pot vedea că marele lucru despre Rhyme Genie este că îți stârnește imaginația în zone pe care în mod normal nu le-ai fi avut în vedere și, desigur, dezvăluie cuvinte la care probabil nu te-ai gândit niciodată.

În versiunea completă, puteți vedea, de asemenea, Adjective, Verbe, Adverbe și Substantive, dar în această demonstrație puteți vedea doar o a doua previzualizare a fiecăreia dintre aceste categorii înainte de a reveni la Syllables. Îmi place modul în care Rhyme Genie comandă în mod convenabil cuvinte și interfața este, în general, ușor de utilizat, deși am descoperit că schimbările de vizualizări ar fi putut fi mai ușoare.

Rhyme Genie este un instrument excelent pentru oricine are un scriitor care blochează sau care are nevoie de puțin ajutor, stârnindu-și imaginația cu o poveste sau o rimă.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: