Download Rhapsody - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Rhapsody
Categorie:
Programe Muzica si Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Setează-ți propriile tonuri de telefon unice și originale

Rhapsody este o aplicație foarte inteligentă care vă permite să vă personalizați tonul de apel invers, care este tonul pe care îl auzi în așteptarea unui răspuns după apelarea unui număr de telefon. Acest program permite utilizatorului să adapteze apelanții la numărul lor, în așteptarea preluării apelului.

Mesaje și muzică fantastică personalizate

Pe lângă faptul că este capabil să setați melodii și muzică ca ton de apel invers, Rappsody face ușor înregistrarea mesajelor personale rostite de destinatarul apelului. De exemplu, dacă sunteți la volan și nu puteți lua niciun apel, tonul poate fi setat să redea un mesaj care informează apelantul despre acest fapt. Mesajele pot fi programate să devină active în anumite momente când știți că nu veți fi disponibil. Caracteristica principală este însă capacitatea de a trata apelanții la melodiile și coloanele sonore preferate atunci când apelați numărul dvs.

Tonuri de apel personalizate pentru ca prietenii tăi să se bucure

Frumusețea utilizării Rhapsody pentru a vă personaliza tonul de retur pentru a se potrivi tuturor apelanților respectivi este într-adevăr o funcție versatilă. Să ai un prieten sau un membru al familiei să audă La mulți ani când te cheamă în ziua lor specială este doar un exemplu al gradului de personalizare oferit. Programarea mesajelor vocale care vor fi redate este, de asemenea, o caracteristică inteligentă și utilă.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: