Download RevoluTV - Descarca PC Telefon Android sau IOS

RevoluTV
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Urmăriți zeci de canale TV online gratuite pe computer

Un televizor nu este singura modalitate de a privi televizorul. Puteți utiliza computerul pentru asta, dacă instalați o aplicație precum RevoluTV.

RevoluTV oferă o colecție uriașă de canale TV online gratuite, toate bine organizate în categorii precum știri, divertisment, stil de viață, cumpărături, muzică și sport. De asemenea, le puteți răsfoi în funcție de țara de origine, care cred că este o modalitate utilă de a găsi conținut în limba dvs.

Majoritatea canalelor din RevoluTV au avut nevoie de doar câteva secunde pentru a încărca, deși veți avea nevoie de o conexiune în bandă largă pentru a obține o viteză atât de mare. Aceștia acoperă o mare varietate de subiecte, dar uneori am avut impresia că unele dintre ele pot fi interesante doar pentru pisici - cum ar fi canalul TV Aquarium - sau bunici - cum ar fi canalul TV Șemineu, de care vă puteți bucura în glorios HD.

De asemenea, rețineți că este posibil ca unele canale din RevoluTV să nu fie disponibile în țara dvs. Va trebui să aflați acest lucru prin încercare și eroare, deoarece programul nu va afișa niciun mesaj de avertizare.

RevoluTV are o interfață cu două ferestre, nu chiar cel mai confortabil mod de a gestiona un program. Dar ceea ce mă irită cu adevărat este lista Preferințe: adăugarea de noi canale nu este foarte bine implementată.

În total, acesta este un mod foarte ușor de a urmări canalele TV gratuite online, chiar dacă programul este renunțat la câteva defecte.

Noi canale din Canada, Olanda, Argentina, Japonia și altele.

Schimbări

Noi canale din Canada, Olanda, Argentina, Japonia și altele.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: