Download Retriever Download Manager - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Retriever Download Manager
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Download manager cu funcții telnet

Ați vrut vreodată să opriți și să reluați o descărcare la o dată ulterioară? Nici Firefox sau Internet Explorer nu vă permit să faceți acest lucru fără extensii, dar acest program nu.

Puteți să vă întrerupeți temporar descărcarea și să o reluați instantaneu câteva minute mai târziu și aceasta include atât descărcări FTP cât și HTTP. Există, de asemenea, asistență pentru transferuri BitTorrent și Metalink, cu verificare completă și parțială a hash-ului, suport pentru mai multe fișiere și afișarea informațiilor despre fișierul metalink. Indiferent de câte ori descărcarea este întreruptă sau oprită, Retriever vă asigură întotdeauna o descărcare reușită. De asemenea, aveți capacitatea de a segmenta descărcările, astfel încât doar o porțiune din fișier va fi descărcată, ceea ce înseamnă că torrenturi cu mai multe fișiere cu fișiere individuale pot fi selectate pentru descărcare. Puteți programa chiar și descărcările, astfel încât acestea să înceapă automat. De asemenea, poate stoca parole pentru descărcări de pe site-uri care necesită autorizare mai întâi.

În rezumat, aceasta este o soluție utilă pentru oricine experimentează descărcări picurate frecvent sau nu dorește să fie legat de o sesiune de descărcare, deși pare să renunțe și la descărcări.

S-au rezolvat unele probleme apărute folosind descărcarea cu mai multe segmente. S-au adăugat câteva verificări suplimentare pentru integrarea browser-ului Opera și s-a adăugat opțiunea „Descărcare cu regăsitor” în dialogul de transfer BitTorrent. În timpul dezinstalării, veți avea opțiunea de a dezactiva integrarea Opera. Adăugate funcții pentru Retriever de a importa sau exporta o listă URL de la un fișier text simplu.

Schimbări

S-au rezolvat unele probleme apărute folosind descărcarea cu mai multe segmente. S-au adăugat câteva verificări suplimentare pentru integrarea browser-ului Opera și s-a adăugat opțiunea „Descărcare cu regăsitor” în dialogul de transfer BitTorrent. În timpul dezinstalării, veți avea opțiunea de a dezactiva integrarea Opera. Adăugate funcții pentru Retriever de a importa sau exporta o listă URL într-un fișier text simplu.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: