Download Resident Evil Revelations 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Resident Evil Revelations 2
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Resident Evil Revelations 2 urmărește poveștile laterale ale unor personaje populare din celebrul serial zombie al lui Capcom. Al doilea dintre aceste titluri spin-off este remarcabil din două motive, aduce înapoi două dintre francizele mai puțin urmate de membrii de distribuție și este împărțit în bucăți digerabile care urmează să fie lansate săptămânal.

Luptă pentru libertatea ta

Pentru mine, cel mai interesant aspect al RE revelațiilor 2 este că îl readuce pe Barry Burton. Un jucător important în primul joc, acest membru al unității de poliție STARS a dispărut din titlurile ulterioare (înfățișând o scurtă apariție în jocul Boy Boy, Resident Evil Gaiden, în mare măsură uitat). Acum s-a întors să încerce să-și găsească fiica pe o insulă infestată de monstru .

Cu toate acestea, nu este singur, deoarece există în total patru personaje redate . Ocupând o parte a poveștii sunt Barry și o tânără misterioasă pe nume Natalia. Cealaltă jumătate a poveștii are loc cu 6 luni înainte de aceste evenimente, urmează Clare Redfield (RE2 și RE: Code Veronica) și fiica lui Barry, Moira.

Continuând formatul concentrat pe acțiune la care franciza s-a mutat în timpul RE4, Revelations 2 este o experiență liniară. Fiecare pereche de personaje trece de la un mediu îngrozitor la altul , cu accent pe dispecerizarea oricăror strigoi care-și croiesc calea cu o strângere peste umăr.

Începi cu Clare și Moira în timp ce se trezesc într-o închisoare ticăloasă și dărăpănată. Este un mediu apăsător, intimidant, pentru a lupta prin ei, în timp ce încearcă să scape și să descopere adevărul din spatele facilității în care sunt prinși cu făpturi zguduitoare pe jumătate moarte. Odată liberi, trimit un SOS care îl atrage pe Barry, care ajunge pregătit să lupte, dar să nu o întâlnească pe Natalia.

Și repeta

Există o diferență certă de ton între cele două jumătăți ale poveștii. În ciuda vizitării acelorași zone , timpul care a trecut între strigătul de ajutor și sosirea lui Barry au văzut ca strigoiii încep să se descompună și să devină scheletici - un efect subtil care dezvăluie elemente din poveste înainte de a fi dezvăluite explicit și de a opri întoarcerea simțindu-mă ca umplutură.

Venind într-o misiune de salvare, Barry este de asemenea mai bine echipat. În timp ce Clare și Moira trebuie să înfometeze pentru toate - unele dintre ele pot fi descoperite doar prin căutarea frustrantă a peisajului cu lanterna lui Moira - tatăl protector ajunge cu trei arme și o aprovizionare cu muniție. Acest lucru face ca jocul să fie și mai concentrat asupra acțiunii - cu puțină sau deloc pretenții de deficiență de resurse, deoarece Barry se zdrențește și trage toate în calea sa.

Natura episodică a jocului este fantastică . În timp ce după ce ultima parte este terminată, veți putea juca fiecare parte dintr-o singură durată, programul săptămânal pentru cei care intră la început este perfect accelerat. Spre deosebire de majoritatea seriilor episodice care se bazează pe un flux lunar de scurgere, viteza lansărilor Apocalipsei 2 înseamnă că mai aveți în minte tensiunea ultimei părți. Cu toate acestea, mai mult decât atât, acest orar vă asigură că nu puteți trece peste un joc care ar putea deveni cu ușurință repetitiv. Este adevărat, compromisul este că nu există timp pentru ca dezvoltatorii să abordeze probleme apărute, dar este o modalitate excelentă de a împărți conținutul.

Bun, dar nici Apocalipsa

Resident Evil Revelations 2 este un joc mai mic decât multe rate recente din franciză, dar este bine ritmat și se apropie de senzația și tonul claustrofobic al jocurilor anterioare. Cu siguranță fanii obțin mai mult din acest pachet, cu referințele sale constante la titluri anterioare, dar chiar și ca un joc de sine stătătoare, aceasta oferă o doză bună de acțiune ucigătoare de zombie.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: