Download Resident Evil 2: / BIOHAZARD RE:2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Resident Evil 2: / BIOHAZARD RE:2
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 2
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Resident Evil 2 este un remake al clasicului titlu horror de supraviețuire din 1998 dezvoltat de Capcom. Narațiunea redă povestea jocului inițial, reimaginând groaza pură a străzilor din Racoon City cu un fotorealism fără precedent.

O poveste familiară revine înfricoșător ...

Preluând rolul fiecărui polițist rookie, Leon S. Kennedy, sau motociclist, Claire Redfield, jucătorii trebuie să negocieze o cale prin străzile pline de zombie din Racoon City. În timp ce jocul este modelat direct pe titlul original, acesta a fost complet recreat. Clădirea poliției, de exemplu, va arăta foarte familiar, dar dezvoltatorii au umplut fiecare cameră și pasaj cu noi puzzle-uri și oroare de neimaginat.

Un clasic modern care în niciun caz nu dezamăgește

Unele titluri Resident Evil din trecut nu au reușit să fie în conformitate cu așteptările. Cu toate acestea, această acțiune pe Resident Evil 2 este sigur că va ține un loc ferm în inimile fanilor. Există chiar și mai multe noduri asupra jocurilor timpurii: jucătorii cu ochi ascuțiți pot observa o PlayStation gri originală la un moment dat pe hartă, în timp ce plăcuța cu Harley Davidson a lui Claire se referă la data lansării jocului inițial în Japonia.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: