Download Resident Evil 0 (Zero): HD Remaster - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Resident Evil 0 (Zero): HD Remaster
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Resident Evil 0 (Zero): HD Remaster este o relansare actualizată a jocului Nintendo GameCube din 2003. Dar are suficiente funcții noi pentru a merita să revină la această poveste care spune originile focarului Raccoon City?

Mai mult "Resident Evil" fan service "

La vremea sa, marele punct de vânzare al lui Resident Evil 0 a fost că puteți controla două personaje simultan : Rebecca și Billy. Această caracteristică rămâne până în zilele noastre și trebuie să învățați să folosiți abilitățile unice ale fiecărui personaj dacă sperați să rezolvați provocările de cooperare.

Această funcție a fost singura scânteie de originalitate într-un joc care a fost strict mai complet . Nicăieri nu este mai adevărat decât atunci când ai în vedere premisa narativă a „descoperirii cum a început coșmarul”, un concept fin care se dezumflă atunci când descoperi că nu există nimic substanțial sau interesant de găsit.

Resident Evil 0 este un „Resi” tradițional, care vizează în mod clar creierele expuse, zombificate ale fanilor saga . Puzzle-urile nu au sens în afara logicii francizei, locațiile sunt tribute ale tranzacțiilor anterioare, iar complotul nu va avea sens pentru noii veniți.

Mod Wesker

Noul Resident Evil 0 Remaster este similar cu ceea ce am văzut în Resident Evil Remake Remaster : grafică de înaltă rezoluție, sunet surround 5.1 canale, comenzi opționale modernizate și suport pe ecran lat.

Însă vedeta acestei remasteri este Wesker Mode , un plus care este deblocat atunci când închei jocul principal. Albert Wesker, carismaticul răufăcător al seriei, ocupă locul lui Billy.

La nivel de complot, acest lucru nu schimbă nimic. De fapt, în timpul reducerilor, Billy reapare ca de obicei. Dar stimulentul de a controla Wesker folosește puterile sale supraumane. Cu aceste Resident Evil 0 devine o aventură de acțiune exagerată , o schimbare ideală după ce ai fost speriat de-a lungul primei tale piese.

Numai pentru fani

Îți plac jocurile clasice „Resi”? Well Resident Evil 0 vă va oferi o doză bună. Dar se simte diluat. Remake-ul îi lipsește atmosfera lui Resident Evil 2 sau Resident Evil 3. Chiar și în 2003 acest joc s-a simțit ca un cadou simbolic de despărțire pentru fanii săi, deoarece seria a schimbat direcția. Acum, se simte doar ca un gest gol, modul Wesker oferind singura remiză reală pentru fanii de mult timp .

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: