Download Real Racing Nitro Asphalt 3D - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Real Racing Nitro Asphalt 3D
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10 | Versiune: Varies with device
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Ieșiți în stradă într-o selecție de mașini super și ardeți cauciucul în timp ce efectuați manevre periculoase în acest joc de curse.

Putere bruta

Cursezi unele dintre cele mai înverșunate mașini din jur, în încercarea de a câștiga trofee, de a câștiga bani și debloca mașini mai bune cu motoare mai mari. Există diverse provocări, cum ar fi parkour-ul și deriva. Există o serie de piese pe care pot parcurge, fiecare dintre ele impresionant de mari și de frumos redate. Jocul este complet offline, deci nu ai nevoie de o conexiune la Internet pentru a te juca și nu trebuie să te conectezi la un serviciu sau altul înainte de a intra în joc. Desigur, aceasta înseamnă, de asemenea, niciun multiplayer. Real Racing Nitro Asphalt 3D arată în regulă. Grafica este pasabilă, deși, dacă acest joc ar fi ieșit dintr-un studio mare, probabil că vor fi considerate nu suficient de bune. Totuși, graficele nu sunt totul. Mecanica de conducere se poate simți uneori un pic grea, dar jocul în sine are o mulțime de provocări și competiții pentru a vă menține interesat.

In medie

Există o promisiune aici, dar grafica medie și mecanica de foraj mediocră au lăsat-o jos. Acestea fiind spuse, în ceea ce privește jocurile gratuite, ai putea face mult mai rău decât Real Racing Nitro Asphalt 3D.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: