Download Readon TV Movie Radio Player - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Readon TV Movie Radio Player
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Urmăriți și ascultați sute de posturi de televiziune și radio online

Readon TV Movie Radio Player este o aplicație TV TV care nu numai că vă permite să urmăriți canale TV TV, dar și să ascultați posturi de radio online .

Interfața din Readon TV Movie Radio Player nu este cu siguranță cea mai frumoasă pe care am văzut-o, dar servește scopului său. Puteți face clic pe fila care vă interesează ( TV , Radio și Sporturi Live ) și puteți răsfoi lista de conținut disponibil. Făcând dublu clic pe orice canal sau stație este suficient pentru a începe să-l joci.

Readon TV Movie Radio Player oferă și posibilitatea de a înregistra fluxurile de radio și TV, deși acest lucru necesită să descărcați și să instalați un plug-in VLC extern. Programul oferă și alte plug-in-uri pentru a-și extinde funcționalitățile sau pentru a-l face compatibil cu aplicațiile terțe.

Ca și alte aplicații TV TV pe internet, nu toate canalele din Readon TV Movie Radio Player oferă aceeași calitate. Unele dintre ele nu sunt deloc disponibile. Dar cu o ofertă atât de largă, cu siguranță vei găsi ceva de urmărit.

Readon TV Movie Radio Player vă oferă posibilitatea de a accesa canale TV, posturi de radio și alt conținut multimedia de pe computer.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: