Download RDesc - Descarca PC Telefon Android sau IOS

RDesc
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Descărcări simple de la RapidShare, MegaUpload și alte site-uri web

Site-urile de găzduire de fișiere sunt un instrument util pentru a partaja fișiere, mai ales dacă au dimensiuni considerabile. Dar răsfoirea acestor pagini este, de asemenea, o durere: bannere și reclame peste tot, cozi, timpi de așteptare ...

Din fericire, acum puteți utiliza RDesc pentru a gestiona toate descărcările dvs. de pe site-uri web populare, cum ar fi RapidShare, MegaUpload, MediaFire sau Depozite. Tot ce trebuie să faceți este să importați linkurile de descărcare pe RDesc, iar programul va avea grijă de acesta în timp ce vă concentrați pe altceva.

RDesc poate monitoriza Windows Clipboard pentru link-uri de descărcare și, de asemenea, scanează o pagină web dată în căutarea link-urilor relevante. Oricum, RDesc creează o coadă de descărcare și controlează întregul proces de la început până la sfârșit: începe descărcarea, gestionează descărcarea și salvează fișierul în folderul selectat.

RDesc funcționează excelent și este destul de ușor de utilizat. Mi-a plăcut în mod special suportul său pentru sarcinile programate, precum și posibilitatea de a opri computerul când se termină toate descărcările. Cu toate acestea, un pic de documentație nu ar strica programul.

Ești obosit să răsfoiești site-uri de găzduire pentru a descărca fișiere? Încercați RDesc și faceți aceste site-uri mult mai utile și mai ușor de utilizat.

Remediază problemele cu unele servere și alte bug-uri

Schimbări

Remediază problemele cu unele servere și alte bug-uri

RDesc acceptă următoarele formate

RDW, RD2

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: