Download Razer Game Booster - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Razer Game Booster
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows Vista | Versiune: 4.2.45.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Game Booster își propune să obțină la maxim sistemul, schimbând setările, astfel încât să poată rula mai bine jocurile . Nu toți ne putem permite un PC de joc optimizat și să folosim un singur sistem pentru orice, de la navigarea pe internet, ascultarea muzicii până la jocuri.

Deoarece jocurile noi folosesc adesea o mulțime de resurse de sistem, rularea lor necesită oprirea altor aplicații. Game Booster este o aplicație îngrijită, care va face o mulțime de aceste procese cu un singur clic, eliberând memoria RAM necesară pentru tot felul de jocuri: jocuri online, jocuri de filmare sau jocuri de curse, printre altele.

Pe lângă îmbunătățirea jocurilor, Game Booster vă va ajuta, de asemenea, să rulați orice aplicație înfometată pe care o alegeți să o lansați. Game Booster în sine folosește foarte puțină putere de procesare și este excelent să poată activa și dezactiva multe procese cu un singur clic.

În timp ce am găsit cu succes eliberarea unei cantități surprinzătoare de memorie RAM, Game Booster ar putea fi îmbunătățit prin a putea opri alte aplicații pe care oamenii le rulează deseori, precum iTunes. În prezent, nu există nicio modalitate de a modifica lista proceselor de suspendat.

Game Booster nu va face minuni, dar va ajuta la eliminarea maximă a sistemului și va face ca jocurile să funcționeze mai bine.

Interfață îmbunătățită Adăugare verificare online Adăugat Ultimele module Actualități Bug-uri rezolvate în caseta de joc Bug-uri generale rezolvate

Schimbări

Interfață îmbunătățită Adăugare verificare online Adăugat Ultimele module Actualități Bug-uri rezolvate în caseta de joc Bug-uri generale rezolvate
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: