Download Rayman Jungle Run for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Rayman Jungle Run for Windows 10
Categorie:
Jocuri Aventura
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Rayman Jungle Run pentru Windows 8 este o nouă aventură cu legendarul Rayman, un personaj care a câștigat prima dată popularitate pe console și acum face saltul la Windows 8.

O lume haotică în gloriosul Technicolor

În Rayman Jungle Run pentru Windows 8 veți avea o mulțime de divertisment cu Rayman și toate aventurile sale, în timp ce sare, zboară și cântărește înălțimi în scenele nebune, colorate și haotice - la fel ca în aventurile sale anterioare.

Mutarea Rayman este ușoară!

Pentru a juca Rayman Jungle Run pentru Windows 8 nu aveți nevoie de un manual complicat. De la începutul jocului, Rayman Jungle Run pentru Windows 8 vă va spune cum să vă deplasați la nivel și cum să efectuați mișcările de bază, care sunt destul de simple.

Rayman în toată splendoarea lui

Rayman Jungle Run pentru Windows 8 are o grafică excelentă , mai ales pentru că folosește motorul grafic UbiArt Framework, la fel ca Rayman Origins, iar toată acțiunea este însoțită de o coloană sonoră excelentă .

Concluzie

În Rayman Jungle Run pentru Windows 8 vă veți distra de minune cu acest joc distractiv și toate nivelurile sale nebune . În plus, actualizările vă aduc noi niveluri de care să vă bucurați.

Dacă cunoașteți personajul, veți găsi Rayman Jungle Run pentru Windows 8 la fel de bun, dacă nu chiar mai bine, decât vărul său de consolă . Și dacă este prima dată când te întâlnești cu Rayman, atunci bine ai venit în lumea lui!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: