Download RarZilla Free Unrar - Descarca PC Telefon Android sau IOS

RarZilla Free Unrar
Categorie:
Programe Arhivare Fisiere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

O modalitate alternativă de decomprimare a fișierelor RAR

WinRAR este un arhivator incredibil de puternic, dar nu este tocmai cea mai căutată aplicație din lume. RarZilla Free Unrar încearcă să decomprime fișierele într-un mod "mai sexy", plus adăugați câteva funcții interesante la fermoarea dvs.

Pentru a decomprima un fișier, pur și simplu trageți și aruncați-le în RarZilla Free Unrar, faceți dublu clic pe el sau faceți clic dreapta pe „decompressa” din shell-ul contextual de meniu. Pentru a accelera procesul, RarZilla Free Unrar are opțiunea de a defini un folder de ieșire implicit sau o parolă implicită sau ambele. Amintiți-vă că, înainte de a face orice, totuși, trebuie să specificați un director de ieșire sau altfel veți termina căutarea înalte și mici pentru fișierele dvs. Pur și simplu accesați folderul care conține RarZilla.exe, folosiți notepad pentru a crea un fișier text numit „folder.txt” și puneți o linie în ea cu calea folderului de ieșire implicit dorit (de exemplu: F: Media)

Singurul lucru enervant este că dialogul prompt cu parola RarZilla Free Unrar continuă să apară și de obicei nu doriți să setați o parolă. Cu toate acestea, acest lucru poate fi dezactivat urmând instrucțiunile din documentație.

RarZilla Free Unrar este o alternativă mai bună pentru WinRAR, deși nu oferă avantaje majore.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: