Download RAR File Open Knife - Descarca PC Telefon Android sau IOS

RAR File Open Knife
Categorie:
Programe Arhivare Fisiere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Aplicație super-rapidă pentru fișierele RAR

RAR File Open Knife este un instrument mic care extrage doar formatul RAR de fișiere comprimate. Dezvoltatorul explică că această specializare îi permite să fie mai rapidă și mai eficientă decât instrumentele „cuțitului elvețian” care decomprimă orice.

Deși nu este cea mai atractivă aplicație, RAR File Open Knife este cu siguranță ușor de utilizat . Pur și simplu trageți fișierul RAR în fereastra aplicației și acesta va fi despachetat automat. Alternativ, puteți alege „Extrage!” din meniul contextual cu clic dreapta când faceți clic pe un fișier RAR.

Puteți defini un folder de ieșire implicit pentru fișierele decomprimate, ceea ce face procesul mai rapid. Decomprimarea în sine este foarte rapidă - dacă este suficient de rapid pentru a opri utilizatorii să aleagă un program de compresie multi format, precum 7-Zip, este o altă întrebare.

Cuțitul RAR File Open nu are alte opțiuni suplimentare, deși interfața este cu file, cu o selecție destul de ciudată a descărcărilor fără legătură ale dezvoltatorului disponibile În ciuda acestei molipsiri, RAR File Open Knife își face încă treaba foarte bine, chiar dacă este o aplicație limitată.

Dacă doriți doar să despachetați fișierele RAR, RAR File Open Knife face treaba rapid și eficient, deși este posibil să ratați opțiunile mai largi disponibile în alte aplicații similare.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: