Download Raptor - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Raptor
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Gestionați-vă descărcările Rapidshare

În ultimul an, în special, Rapidshare a devenit unul dintre cele mai populare moduri de a partaja fișiere pe web, dar pentru utilizatorul „gratuit”, poate fi o durere așteptând 60 de secunde la descărcare, iar apoi câteva minute pentru a descărca următoarele. fişier.

Raptor este o aplicație care vă gestionează descărcările Rapidshare. Lipiți un link Rapidshare în el și va avea grijă de descărcare pentru dvs. Acest lucru înseamnă că nu mai faceți clic înapoi pe file pentru a vedea dacă timpul de așteptare a trecut, deoarece de îndată ce se va face acest lucru, Raptor va începe descărcarea fără a solicita.

Setarea implicită pentru Raptor este rusa, ceea ce face ca instalarea să facă un click mai mult sau mai puțin orb, dar nu ar trebui să fie imposibilă. Aruncați o privire la imaginile de pe ecran pentru a vedea cum puteți schimba limba în engleză! Traducerea în engleză nu este 100% perfectă, dar este suficient de inteligibilă pentru a fi folosită.

Dacă partajați fișiere mici, timpul de descărcare va fi OK, dar pentru fișierele mai mari puteți aștepta un timp (mai mult de zece minute, groază!). Raptor nu face nimic pentru a păcăli Rapidshare, astfel încât acest lucru nu va grăbi lucrurile și nu va permite descărcări simultane, ci doar verificarea manuală implicată.

Pentru oricine folosește Rapidshare pentru a descărca, aceasta este o aplicație minunată care vă va economisi timp și deschide filele browserului. Nu te lăsa lăsat de scenariul rus!

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: