Download RadioZilla - Descarca PC Telefon Android sau IOS

RadioZilla
Categorie:
Programe Muzica si Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Ascultați și înregistrați fluxurile de radio

RadioZilla este o aplicație de transmisie radio și muzică pe internet care vă permite să înregistrați posturi de radio în direct.

Pe vremea casetelor, era mult mai ușor să înregistrezi melodii redate la radio. În zilele noastre, este ceva mai dificil, dar RadioZilla își propune să simplifice înregistrarea radio pentru era digitală.

Deschide RadioZilla și vei vedea o listă de genuri de muzică în partea stângă. Fiecare se extinde pentru a deveni mai specific. Nu există nicio căutare . Faceți clic pe un post de radio care arată bine și RadioZilla va începe să transmită streaming. Dacă auziți o melodie care vă atrage fantezia, puteți să apăsați butonul roșu de înregistrare sau să apăsați butonul „salvați”, care detectează când se încheie o melodie și se va opri înregistrarea automat .

Din păcate, RadioZilla este o mare durere de cap. Multe, dacă nu cele mai multe, dintre stațiile sale de radio pur și simplu nu funcționează . Nu există niciun mesaj de eroare în afară de „nu se poate conecta”. Posturile de radio sunt de asemenea sortate incorect . Posturile din secțiunea „Clasic” prezintă posturi care au interpretat cântece de dragoste clasice rock și romantice în loc de muzică clasică din epoca romantică.

În general, RadioZilla este o idee grozavă cu o execuție slabă. Cu servicii de streaming precum Spotify, nu este necesară înregistrarea unei melodii de calitate scăzută de pe un flux radio.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: