Download QuikGrid - Descarca PC Telefon Android sau IOS

QuikGrid
Categorie:
Programe Geografie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Software gratuit pentru utilizatorii de date

QuikGrid este o extensie specială pentru Google Chrome, care permite utilizatorilor să creeze o grilă 2D sau 3D dintr-un set de date împrăștiate. Aceasta poate fi folosită pentru o gamă largă de diferite tipuri de aplicații atât profesional cât și recreativ și ajută utilizatorii să transforme date astfel încât acestea să devină vieți și să poată fi înțelese mai ușor.

Trasarea punctelor corecte

Unul dintre lucrurile grozave despre QuikGrid este că instrumentul funcționează fără probleme și este destul de ușor pentru ca chiar și persoanele care au abilități de bază în informatică să poată face față. Utilizatorilor li se oferă o gamă largă de instrumente diferite la îndemâna lor, iar majoritatea oamenilor vor constata că sunt capabili să acționeze imediat. Cu toate acestea, QuikGrid vine, de asemenea, cu un îndrumător tutorial pentru a ajuta utilizatorii să îndrepte direcția bună dacă au nevoie de asistență.

Timpul de a planifica

Oricine are sete de cunoștințe și are nevoie de o modalitate ușoară de a complota informații, trebuie să se asigure că verifică QuikGrid. În timp ce instrumentul este complet liber de utilizat și funcționează fără probleme, trebuie menționat faptul că funcționează numai cu Google Chrome și Windows și utilizatorii Apple vor trebui să caute o altă soluție la problemele de reprezentare a datelor. De asemenea, trebuie remarcat faptul că oricine are o versiune de Windows mai recentă că Windows 95 poate avea probleme cu programul.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: