Download Q.U.B.E - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Q.U.B.E
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

QUBE (Quick Understanding of Block Extrusion) este un joc de puzzle de acțiune 3D, influențat de titlul iconic, Portal .

Stilul și atmosfera minimă fac ca QUBE să se răcească instantaneu, iar mecanica de joc este introdusă frumos și încet. Purti mănuși, care pot împinge și trage blocuri de la distanță. Diferitele blocuri colorate reacționează diferit și pot fi combinate pentru a rezolva puzzle-urile din fiecare cameră a hărții QUBE.

Deși poate fi influențat de jocul de puzzle 3D al Valvei, QUBE este mult mai senin și nu există același sens al unei amenințări. Puzzle-urile nu sunt prea grele, dar este totuși un joc plăcut de jucat. QUBE se bazează pe motorul Unreal 3D, ceea ce îl face un joc cu adevărat solid și stabil.

Deoarece este încă în versiune beta, există câteva ciuperci, în principal că nu există un joc salvat, așa că trebuie să începeți întotdeauna de la început. De asemenea, îi lipsește un meniu de pauză unic și se simte oarecum neterminat. Cu toate acestea, QUBE este o idee mișto și această versiune beta este o oportunitate excelentă de a încerca acest joc de puzzle cool.

QUBE merită jucat și, deși este posibil să nu fie atât de revoluționar, cât și de influențe, va oferi o provocare rezonabilă.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: