Download QuarkXPress 9.01 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

QuarkXPress 9.01
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: WinXP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
QuarkXPress este o aplicatie pentru tehnoredactare (aranjare in pagina, machetare). QuarkXPress poate fi folosit pentru a produce orice incepand de la o mica bucla la o linie decorativa, pâna la o enciclopedie în mai multe volume. O data machetata, o pagina poate fi printata la o imprimanta laser acasa (rapoarte, invitatii la o petrecere etc.), tiparita pe o masina tipografica în numar mare de exemplare (carte, revista, brosura, ziar etc.) sau exportata pentru a putea fi vizualizata online (PDF).

Ultima versiune permite transpunerea documentelor in format html sau swf pentru utilizarea lor imediata in internet. QuarkXPress este un program profesional pentru tehnoredactare (aranjare in pagina) si design, folosit de editorii de carti, ziare, reviste, de tipografii si agentii de publicitate, care permite asezarea elementelor (grafice si texte) in pagina dupa dorinta utilizatorului.

Ultima versiune are peste 160 de instrumente noi de lucru si are un avantaj extraordinar. Optiunea Composite Zones este extrem de utila pentru firmele in care mai multe persoane lucreaza la aspecte distincte ale paginii, in acelasi timp, pe calculatoare diferite legate in retea, modificarile in document actualizându-se în timp real.

De asemenea, in noul QuarkXPress se poate lucra foarte usor cu aplicatiile pentru transparenta, umbre si se poate controla opacitatea textului, a imaginilor, graficelor, tabelelor, etc. Acum, toate documentele ce urmeaza a fi imprimate sau tiparite, de la o invitatie sau o carte de vizita pana la albume de arta, colectii de volume, pot fi realizate eficient si rapid cu programul QuarkXPress.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: