Download Quantum Conundrum - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Quantum Conundrum
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Demo
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Quantum Conundrum este un joc de puzzle pentru prima persoană, în care trebuie să folosiți trei dimensiuni diferite pentru a scăpa de camerele jocului. În ciuda aspectului de desene animate către joc, este imposibil să nu fie amintit de Portal în timp ce joci.

În Quantum Conundrum, trebuie să vă încurajați drumul prin casa unchiului dvs. de știință nebun, pentru a-l salva. Reușește să se piardă dimensional, dar este în continuare capabil să vorbească cu tine pentru a te ajuta prin joc.
Există trei dimensiuni pe care le veți folosi. Pufos face ca totul să fie cu adevărat ușor și, bine, pufos, apoi există dimensiunea Greu, și în cele din urmă dimensiunea lentă.

Quantum Conundrum ar fi un joc excelent dacă Portal nu ar exista. Gameplay-ul este lin și totul funcționează așa cum trebuie, dar nu este aproape nicăieri la fel de bun ca jocul lui Valve. Dimensiunea timpului lent poate fi foarte distractivă, dar celelalte două înseamnă că petreci mult timp în mișcare blocuri pentru a activa comutatoarele, iar asta nu a fost niciodată cea mai amuzantă parte a Portalului.

În ciuda faptului că nu se compară bine cu Portal, Quantum Conundrum este încă un joc distractiv de puzzle cu câteva idei bune. Este distractiv de jucat și are o atmosferă drăguță, veselă, care îi conferă un sentiment unic.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: