Download Publish or Perish - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Publish or Perish
Categorie:
Programe Diverse Educatie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Cercetările au fost ușoare

Publish or Perish este o aplicație foarte utilă care este dezvoltată de Anne-Wil Harzing pentru a ajuta studenții și alți cercetători în studiile și cercetările lor academice. Puteți căuta reviste academice în funcție de autor, datele de publicare sau câmpul de studiu, iar aplicația vă va oferi o listă.

Cine, ce, când

Există o mulțime de articole academice care au fost publicate de cei mai mari autori de-a lungul anilor, încât vă va lua ceva timp înainte de a putea vedea ce căutați în mod specific. Publicați și Perish vă vor ajuta să restrângeți rezultatele căutării pentru a găsi reviste mai rapid. Puteți începe căutarea introducând informații pe anumite câmpuri. Există 4 subcategorii sub fila Analiza citării pe care o veți vedea în partea laterală a ferestrei aplicației. Primul pe care îl veți vedea este fila Analiză de impact a autorului unde puteți introduce numele și datele de publicare ale unui autor. De asemenea, veți vedea diferite câmpuri academice în partea dreaptă a ferestrei și puteți bifa caseta de lângă ele dacă nu sunt relevante pentru căutarea dvs. Faceți clic pe Căutare odată ce totul a fost soluționat și veți obține o listă cu jurnalele, articolele autorului și numărul de ori în care au fost utilizate și citate în alte studii academice. Acest lucru este valabil la a doua filă, care este analiza impactului Jurnalului. Căutarea revistelor sub această filă vă va arăta de câte ori această revistă a fost citată în alte lucrări academice, indiferent de autori.

În ceea ce privește fila Căutare generală a citării, vi se va permite să introduceți mai multe informații care să restrângă și mai mult rezultatele căutării dvs. Pe lângă numele autorului și datele de publicare, puteți introduce acum cuvinte, fraze și propoziții. Acest lucru vă va oferi aproape de rezultatele specifice ale cercetării. Ultima filă, Centrul cu mai multe interogări, vă va arăta o listă cu toate întrebările de cercetare pe care le-ați introdus înainte. Acest lucru este astfel încât nu va mai trebui să efectuați o altă cercetare, care vă va economisi timp și energie.

Nevoie de ajutor?

Aplicația poate fi puțin confuză la început, dar nu trebuie să vă faceți griji. Publish and Perish are un ghid pentru tine care poate fi accesat în fila Resurse de ajutor, care se află și în partea stângă a ferestrei. Îți va spune puțin despre aplicația în sine, despre cum să o folosești corect și îți va explica ce fel de rezultate va oferi fiecare filă de căutare a Analizei Citației. Există, de asemenea, sfaturi despre cum să căutați corect un jurnal și să analizați rezultatele care vor apărea.

Noul tău partener de cercetare

Publicați sau Perish este făcut pentru a vă ajuta cu cercetarea dvs. Are filele de interogare relevante pentru a vă garanta că veți primi rezultatele pe care le căutați. Acest lucru este util în special atunci când adunați citări și resurse pentru proiecte de teză sau disertații.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII