Download PrtScr - Descarca PC Telefon Android sau IOS

PrtScr
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Capturați imagini și împărtășiți-le într-un mod mai elegant

Tasta PrtScr este destul de utilă - vă permite să capturați ecranul fără nicio aplicație terță parte. Dar această simplitate o face și ea destul de limitată.

Dacă doriți să scăpați de aceste limitări, utilizați, în schimb, aplicația PrtScr. În ciuda partajării aceluiași nume, acest instrument de captare nu are nicio legătură cu funcția de captare standard Windows. Oferă funcționalitate extinsă, cum ar fi posibilitatea de a capta zone definite de utilizator sau de a trimite imaginea capturată prin e-mail imediat și, de asemenea, dispune de un meniu de setări destul de complet, unde puteți personaliza comanda rapidă de la tastatură pentru a lansa programul și formatul în care să salvați imagini capturate, printre altele.

Când rulează, PrtScrt afișează o pictogramă în tava de sistem de unde puteți accesa instrumentele programului. Mi-a plăcut mult modul în care sunt afișate imaginile pe desktop imediat după ce le-am capturat - plutind într-un fel de animație 3D lină.

Pe dezavantaj, mi-a luat ceva timp să disting între cele trei funcții principale - și să găsesc și fișierul de ajutor, ascuns în fereastra „Despre”. Mi-au lipsit și unele instrumente de editare, cel puțin cele mai de bază.

PrtScr vă permite să captați imagini într-un mod elegant și să le împărtășiți prin e-mail imediat, dar nu are documentație și, de asemenea, instrumente de editare.

PrtScr acceptă următoarele formate

JPG, BMP, PNG

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: