Download Promt Translation Agent 8.0.271 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Promt Translation Agent 8.0.271
Categorie:
Programe Traducere
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win98/98SE/Me/2000/XP
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
PTA este o unealta de traducere online gratuita pentru sapte limbi europene- engleza, germana, spaniola, portugheza, franceza, italiana si rusa, si este usor de instalat pe orice PC. PTA widget asigura traduceri automate de texte rapid si de calitate. PTA este o aplicatie usor de folosit: utilizatorul trebuie doar sa introduca textul in fereastra de sus a interfetei PTA si sa aleaga directia de traducere.

In cateva secunde apare în fereastra de jos a widget-ului. Pentru a obtine consistenta mai mare a traducerii, utilizatprii trebuie sa aplice si unul din dictionarele de specialitate disponibile în widget-ul PTA. PTA permite de asemenea traducerea instantanee a continutul copiat din diferite documente folosind combinatia de taste pentru scurtatura.

Deci, widget-ul PTA gratuit isi permite sa comunici mai usor pe inernet si sa faci navigare web multilinvistica. Orice utilizator PTA poate sa obtina informatii instant din 7 cele mai populare limbi europene. PROMT Translation Agent este gratuit si usor de folosit. Ofera acuratete mult mai mare a traducerilor decat alte unelte disponibile pe internet. PTA ofera o selectie importanta de limbi disponibile.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: