Download Project Wheels - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Project Wheels
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: Demo Preview 1.0.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Project Wheels vă solicită să personalizați o mașină și apoi să o testați pe cursele cu obstacole. Este un joc foarte simplu, care necesită foarte puțin în modul de procesare a puterii, dar permite o exploatare corectă în jurul pistei.

Ești pe un cronometru

Pe măsură ce vă deplasați în mediul înconjurător, sunteți pe un cronometru. Trebuie să vă construiți mașina care poate avea două roți doar dacă doriți și atunci trebuie să călătoriți pe unul dintre traseele cu obstacole. Jocul Project Wheels este gratuit și se simte neterminat. De exemplu, pe unele sisteme de operare, nu vă permite să construiți mașini, vă oferă pur și simplu o mașină și vă cere să rulați piesele. Pe alte sisteme de operare și / sau cu actualizări diferite (nu este clar care) puteți ajusta mașina pentru a rula puțin mai ușor pista. Piesele pe care trebuie să le parcurgi sunt foarte ciudate. Unii au rampele ciudate, iar alții au secțiuni care arată ca părți ale unei monturi montane.

Concluzie - Un joc ciudat și poate neterminat

Creatorii Project Wheels nu au lămurit care este scopul jocului. După ce alergi pista și ajungi la capăt, obțineți pur și simplu un ecran de nivel care spune că ați finalizat nivelul și vă spune câte secunde v-a luat pentru a termina nivelul. Nu este un joc avansat, dar dacă vă place ceva care este complicat și puțin ciudat, atunci nu este rău în încercarea acestui joc gratuit.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: