Download PRO FISHING SIMULATOR - Descarca PC Telefon Android sau IOS

PRO FISHING SIMULATOR
Categorie:
Jocuri Sport
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un joc de simulări acceptabil pentru fanii pescuitului

Pescuitul este o activitate foarte relaxantă și nu este de mirare că unii o fac doar pentru distracție, mai degrabă decât pentru necesitate. Din păcate, nu este o activitate pe care toată lumea și-o poate permite. Nu numai că trebuie să cumpărați echipamente adecvate, dar trebuie să călătoriți și în locații cu stocuri mari de pește și, sperăm, câteva peisaje minunate pentru ca dvs. să vă bucurați în timp ce pescuiți. Din fericire, acum există jocuri de simulare pentru practic orice activitate, iar pescuitul nu face excepție. Pro Fishing Simulator este un joc de pescuit dezvoltat de Sanuk Games și publicat de Bigben Interactive. Este un joc de simulare relaxant pentru toți fanii pescuitului de acolo.

O bună grafică

Ca joc video, Pro Fishing Simulator are multe de îmbunătățit, dar, dacă există anumite lucruri, s-a întâmplat corect, acestea sunt grafica și atmosfera acestuia. Acum, cu excepția cazului în care dezvoltatorii au bugetul unui joc triplu-A care urmează să fie lansat pentru PS4, grafica 3D a jocului lor va cădea întotdeauna undeva pe valea neobișnuită. Pentru personajele umane, acest lucru este oarecum adevărat. Jocul merge cu siguranță pentru un stil realist pentru personajele lor, dar rezultatul final arată în continuare oarecum fals și un pic ca plastic. Totuși, atunci când vine vorba despre mediu, jocul a ieșit cu adevărat totul la capitolul calitate. Redarea arată uimitor și există momente în care pare aproape real. Privirea texturii apei și a reflexiilor sunt o adevărată delicioasă, deoarece sunt foarte convingătoare. Desigur, nu este perfect, iar în fotografii foarte apropiate, veți vedea în continuare grafică pixelată.

Atmosferic și Scenic

Acest accent pe realism se adaugă foarte mult atmosferei jocului. Pro Fishing Simulator încearcă să surprindă calmul și seninătatea pescuitului real . În joc există o muzică minimă și, în schimb, jucătorii se bucură de efecte sonore ale naturii, cum ar fi greierele, ciocănitul apei și păsările cântătoare. Toate locațiile pe care le puteți vizita sunt, de asemenea, foarte pitorești și maiestuoase .

Joc de pescuit

Jocul este foarte simplu și simplu . Vă aruncați cârligul, așteptați ca acesta să prindă ceva și vă bobinați prinderea. Există indicatori din partea stângă jos a ecranului care afișează distanța, viteza, provocările și multe altele. Unii ar spune că jocul este prea simplu, din păcate. Acest joc nu oferă o mare provocare pentru jucătorii săi. Nu este nevoie decât pentru a obține peștele. Pentru a-l încerca peștele. Peștele nu se combate la fel de mult pentru a pune o problemă, făcând jocul prea ușor pentru jucătorii mai avansați.

Acceptabil pentru ceea ce este

Pro Fishing Simulator cu siguranță nu va încălca niciun motiv nou atunci când vine vorba de jocuri. Cu toate acestea, este acceptabil pentru ceea ce este. Are o grafică bună și realistă, deși este încă undeva pe valea minunată. Jocul său este prea simplu, din păcate. De asemenea, nu oferă o mulțime de provocări pentru jucătorii săi. Cu toate acestea, are o mulțime de locații de explorat și pești de prins. De asemenea, are provocări săptămânale și sezoniere pentru vânătorii de rezultate. Merită să verificați, dar cumpărătorii potențiali ar trebui să își țină cont de preț înainte de a cumpăra.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: