Download Primal Carnage: Extinction - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Primal Carnage: Extinction
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Obțineți cel mai mare joc care a existat vreodată dinozaurii! Călătorește în insula exotică în care dinozaurii au fost aduși la viață și exterminați amenințările evadate înainte ca situația să se agraveze! Descărcați astăzi din distribuția Steam.

Acțiune Huamn versus dinozaur

Treaba ta ca vânător uman în Primal Carnage: Extincția este să extermini împotriva amenințării cu diosaur, dar s-ar putea să faci tot ce poți face doar să supraviețuiești. Joacă ca una din cele cinci clase specializate, fiecare cu abilități care te vor ajuta să elimini amenințarea dinozaurului. Echipamentele și capcanele te vor ajuta, dar ai grijă! Dinozaurii au propriile lor abilități și abilități specifice care îți vor testa abilitățile până la limită! Pentru o schimbare jucați ca un dinozaur și aduceți ravagii vânătorilor umani care vă amenință viața. om sau dinozaur alegerea este a ta!

Multe modalități de a juca

Primal Carnage: Extinția are multe moduri de a juca atât un singur jucător, cât și multiplayer. Ca un singur jucător stai gronudul tău împotriva valurilor interminabile de agresori dinozaur din Supraviețuire. Sau alăturați-vă unui prieten pentru a vă ajuta. Adunați un grup și jucați-vă cu cinci față de unul, în timp ce cinci jucători umani luptă împotriva unui dinozaur controlat de oameni. Cum vrei să joci este în funcție de tine în Primal Carnage: Extinction.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: