Download Prices Drop Monitor for Amazon - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Prices Drop Monitor for Amazon
Categorie:
Programe Diverse Hobbyuri
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Monitorizați modificările prețurilor pe Amazon.com

Price Drop Monitor pentru Amazon este o aplicație simplă care permite utilizatorilor să adauge produse pentru care doresc să urmărească prețurile.

Dacă utilizați Amazon.com pentru a face toate cumpărăturile, Monitorul de scădere a prețurilor pentru Amazon va fi un instrument foarte util. Utilizarea aplicației este la fel de simplă ca glisarea și aruncarea adreselor URL în interfață . După ce aveți o listă cu lucrurile pe care doriți să le cumpărați, aplicația stă liniștit în tava de sistem și vă va avertiza cu privire la orice modificări de preț. Urmărește scăderile și creșterea prețurilor.

Nu există multe opțiuni de reglat. Puteți comuta doar dacă doriți ca aplicația să se lanseze la pornire și cât de des puteți verifica prețurile noi. În mod ciudat, Monitorul de scădere a prețurilor pentru Amazon nu poate verifica decât la fiecare 4 ore , ceea ce pare a fi mult timp. Prețurile pentru Monitorul de descărcare pentru Amazon ar trebui să adauge capacitatea de a verifica în fiecare oră.

După ce a fost detectată o modificare a prețurilor, Monitorul de scădere a prețurilor pentru Amazon va avertiza utilizatorii și va face link către pagina Amazon. Price Drop Monitor pentru Amazon privește prețurile de la toți comercianții Amazon, astfel încât este un pic excesiv atunci când constată o scădere a prețurilor. De multe ori, au existat oferte care erau cu doar câțiva centi mai mici, dar transportul este mai mare. Dorim ca Monitorul de scădere a prețurilor pentru Amazon să aibă o opțiune de alertă doar Prime și am dori să ia în considerare și costurile de transport.

În general, Monitorul de scădere a prețurilor pentru Amazon funcționează bine, dar poate fi folosit cu mai multe opțiuni pentru a ajusta alertele.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: