Download Pricepirates - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Pricepirates
Categorie:
Programe Diverse Hobbyuri
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un instrument util pentru compararea eficientă a prețurilor

Unul dintre cele mai bune lucruri despre internet este modul în care a democratizat piața de cumpărături. Acum puteți afla despre părerile consumatorilor cu privire la mărci și produse înainte de a cumpăra și compara prețurile. Pricepirates se concentrează pe acesta din urmă, permițându-vă să găsiți cea mai bună ofertă pentru produsul ales.

Dezvoltatorii susțin că vă poate economisi până la 70% la prețurile de pe străzi, căutând licitații eBay în 13 țări, Amazon Marketplace și mii de magazine online listate pe Shopping.com cu un singur clic. Cu toate acestea, dacă locuiești în afara SUA, s-ar putea să fii dezamăgit de acest produs. Pricepirates caută în principal 95% din primii 300 de comercianți din SUA, deși susține că include și majoritatea magazinelor de top din Marea Britanie.

O funcție foarte bună este că, dacă o licitație de preț scade sub un anumit nivel, Pricepirates poate trimite un SMS sau un e-mail pentru a vă avertiza, ceea ce înseamnă că nu trebuie să urmăriți licitațiile la fel de îndeaproape. Din nou, însă, serviciul SMS depinde de țara și locația dvs. O altă adăugare interesantă este că, după ce ai selectat produsele pentru monitorizare, toate produsele și starea prețurilor lor sunt afișate într-o fereastră de ceas.

Dacă locuiești în SUA, Pricepirates merită cu siguranță, deși problema este că, cu atât de mulți comercianți cu reduceri care operează deja pe internet, chiar și prețurile pe care le oferă este posibil să nu fii competitiv. Cu toate acestea, merită încercat, numai pentru funcția de monitorizare a e-bay-ului.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: