Download Potato Screen Capture - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Potato Screen Capture
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Instrument de captare simplă și ușor de utilizat

Dacă aveți un blog sau un site personal, probabil că trebuie să faceți capturi de ecran destul de des. Din fericire, cu Potato Screen Capture, această sarcină este mai ușoară ca niciodată.

Capture Screen Capture este un instrument simplu, ușor de utilizat, de captat ecran, care poate face instantanee cu orice vedeți pe ecran. Dispune de trei moduri de captare (ecran complet, fereastră activă și zonă definită de utilizator) și include, de asemenea, o fereastră de mărire și un selector de culori.

După ce ați capturat o imagine, Capture Screen Capture vă oferă mai multe opțiuni: puteți să o salvați chiar pe hard disk, să o trageți și să o aruncați în altă parte, să o copiați în clipboard, să o încărcați pe un server FTP sau să o trimiteți prin e-mail imediat, printre altele. Această ultimă opțiune necesită însă un cont Gmail.

Potato Screen Capture este alegerea perfectă dacă tot ce ai nevoie este să faci instantanee simple de pe ecran. Cu toate acestea, îi lipsesc unele caracteristici pe care le găsești, de obicei, în alte instrumente similare, cum ar fi alocarea tastelor rapide de la tastatură pentru fiecare mod de captare sau care îți permite să faci o editare de bază a imaginilor capturate.

Căutați un instrument de captare simplu, rapid și fără probleme? Apoi Capture Screen Capture este exact ceea ce aveți nevoie.

Potato Screen Capture acceptă următoarele formate

BMP, JPG, PNG, GIF TIF

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: