Download Pokémon Trading Card Game Online - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Pokémon Trading Card Game Online
Categorie:
Jocuri Carti
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: TCGO 2.23.1.864
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Jocul de cărți Pokemon Trading Online este un joc gratuit de cărți de Nintendo și The Pokémon Company International. Jocul de cărți de tranzacționare oferă cărți virtuale de colecție și meciuri online . Jucătorii adună cele mai bune cărți Pokémon online.

World Renumit TCG

Jocul de cărți de tranzacționare Pokémon este încă un joc global de cărți activ de la începutul anilor 2000. A fost un element principal în franciza Pokemon, altele decât jocurile video, colecțiile fizice și seriile anime. Principalele atracții sunt regulile ușor de învățat și ilustrațiile fermecătoare. Există în continuare Campionatele Mondiale anuale de Pokemon unde sunt în joc recompense exclusive și cărți rare. Singurul dezavantaj al jocurilor de cărți de tranzacționare este cheltuiala cumpărării pachetelor de cărți și a altor extinderi. Este un hobby scump de menținut, deoarece noi extinderi și reguli sunt publicate oficial. Unele cărți sunt interzise în timp ce cărțile mai bune apar și pot rupe echilibrul actual al jocurilor.

Platforma online pentru TCG-ul clasic

Jocul de cărți Pokémon Trading Online permite fanilor să joace gratuit jocul lor de cărți preferat. Jocul de cărți prezintă toate edițiile și extinderile recente ale omologului său din lumea reală . Jocul și regulile sunt în continuare aceleași. Jocul de cărți folosește medii 3D cu efecte speciale animate și interacțiuni pentru a simula jocul de cărți efectiv. Jucătorii își pot proiecta avatarul din joc la început. Încep cu o punte de bază. Există patru punți tematice disponibile pentru selecție. Ei pot începe să găsească meciuri împotriva rivalilor controlați de computer și a altor jucători. Modul Trainer Challenge îi ajută pe jucători să acumuleze pachete de rapel de bază, împreună cu învățarea strategiilor personale. Își pot îmbunătăți colecția de carduri curente acumulând monedă în joc , pot face cumpărături de pachete de cărți sau pot face comerț cu alți jucători. Modul Versus oferă meciuri împotriva jucătorilor umani. Câștigătorii primesc jetoane sau bilete de intrare pentru turneele săptămânale. Jucătorii colectează de asemenea Versus Points pentru săptămâna Versus Ladder . Versus Ladders este resetat în timp ce adaugă noi premii la fiecare trei săptămâni. Există patru moduri de joc pentru a încerca în acest joc. Modul tematic provoacă jucătorii cu punți tematice preconstruite. Modul standard limitează utilizarea cardului doar cu carduri legale care sunt aprobate în rotația standard. Un card vechi de un an este retras și nu este permis în modul standard. Modul extins permite tuturor cărților din rotația extinsă. Jucătorii se pot aștepta la combosuri nebune și trageri neașteptate. Modul nelimitat permite cărți și extinderi de a treia generație din 2003. Acest mod este permis numai pentru modul de luptă al prietenilor sau modul de antrenare împotriva unui NPC.

Cel mai bun nimeni nu a fost niciodată

Jocul de cărți Pokémon Trading Online este un mijloc mai accesibil de a juca jocul de cărți de tranzacționare jucat la nivel mondial. Acoperă pachetele de expansiune din 2003 până astăzi. Jucătorii ajung să construiască punți impresionante, să concureze în comunitatea Pokémon TCG și să întâlnească prieteni.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: