Download poEdit 1.4.6 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

poEdit 1.4.6
Categorie:
Programe Traducere
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win95/98/98SE/Me/2000/NT/XP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Un program foarte util si relativ usor de folosit pentru a traduce texte dintr-o limba în alta este programul poEdit. Acesta poate fi instalat usor cu ajutorul administratorului de pachete specific mediului GNOME si anume Synaptic. Pachetul propriu-zis poEdit se gaseste în arhivele software Universe. Se cauta pachetul în Synaptic, se marcheaza pentru instalare si se instaleaza.

Dupa instalare programul se poate apela din meniul Aplicatii (Aplicatii->Programare->poEdit). Odata pornit programul arata cam asa, în cazul în care nu am deschis cu el nici un document. Fisierele care contin textul de tradus sunt fisiere speciale, acestea au extensia „.po”, de aici si numele programului (editor de fisiere po).
Programul poate fi folosit asa cum este sau, pentru o mai buna productivitate, trebuie configurat.

Astfel daca selectam din meniul principal al programului, optiunea Files->Preferences ( Preferinte) ni se va prezenta o fereastra de configurare precum aceasta. Programul contine si un centru de asistenta care prezinta modul de utilizare a programului propriuzis precum si a caracteristicilor cele mai importante.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
14/01/2015, 08:18
traduceri romana-engleza