Download Plato Photo Booth - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Plato Photo Booth
Categorie:
Programe Web
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Adaugă efecte distractive fotografiilor tale

Dacă aveți nevoie de un mod de a respira viața nouă în fotografiile dvs., aruncați o privire la Plato Photo Booth . Plato Photo Booth vă permite să creați, editați, îmbunătățiți, imprimați și manipulați cu ușurință fotografiile digitale .

Cu Plato Photo Booth, puteți face fotografii pe camera web și puteți crea mici „stickere” ale acestora. Puteți selecta dintr-o varietate limitată de fundaluri și teme, de la celebrități la animale și animale sălbatice și să le aplicați pe fotografia dvs. pentru a crea un efect distractiv.

Puteți edita, de asemenea, luminozitatea, contrastul și alte controale standard pe care le așteptați într-o aplicație foto. Acestea includ nuanța, claritatea, culoarea RGB etc. Multe dintre controale deschid noi ferestre care vă permit să reglați manual efectele oferindu-vă un grad ridicat de control. În cele din urmă, Platon Photo Booth acceptă, de asemenea, imprimarea de imagini.

Interfața Plato Photo Booth este, în general, foarte de bază, și are nevoie disperată de o reînnoire pentru Windows Vista și 7.

Plato Photo Booth este un editor de fotografii plin de funcții, care distrează foarte mult.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: